Jesensko popoldne v vrtcu Cezanjevci

V vrtcu Cezanjevci so skupaj s starši preživeli čudovito jesensko popoldne

Strokovne delavke vrtca Cezanjevci, petek, 11. oktober 2013 ob 23:20
Jesensko popoldne v vrtcu Cezanjevci

Jesensko popoldne v vrtcu Cezanjevci

V vrtcu Cezanjevci smo skupaj s starši preživeli čudovito jesensko popoldne. Izvedli smo tri različne ustvarjalnice po oddelkih, v katerih so otroci skupaj s starši ustvarjali iz naravnega jesenskega materiala. Bilo je zanimivo opazovati, kaj ob pomoči staršev nastaja pod otroškimi ročicami, ustvarjenih je bilo veliko zanimivih izdelkov.

Za tem smo se odpravili na otroško igrišče, kjer smo priredili jesensko tržnico. Na tržnici so se prodajali izdelki, ki smo jih ustvarili ter sadje in druge dobrote, ki so jih prinesli otroci v jesenskih košaricah. Za en izdelek je bilo potrebno dati en gumb. Tržnica se je res razživela in otroci so z veseljem dajali gumbke v zameno za izbrani izdelek.

Med tem časom pa je že dišalo po slastnih kostanjih, ki jih je pekel oče od naše deklice Hane. Kako lepo se je bilo sladkati z njimi! Še lepše pa je bilo preživljati čas v prijetni družbi. Starši so se ob klepetu med seboj še bolje spoznali, otroci pa so uživali skupaj s svojimi prijatelji in vrstniki. In že se veselimo podobnih srečanj, ki sledijo.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši