Ko zadišijo pečeni kostanji

Kostanjev piknik s starši v vrtcu Stročja vas

Nuša Novak, sobota, 12. oktober 2013 ob 12:23
Kostanjev piknik v vrtcu Stročja vas

Kostanjev piknik v vrtcu Stročja vas

Jesen je čas, ko nam narava obrodi številne sadove, ki jih nestrpno pričakujemo skozi vse leto. Pečeni kostanji so zagotovo ena izmed jesenskih dobrot, katere se razveselijo še posebej otroci.

Zato so v vrtcu Stročja vas v tednu otroka, poleg vseh ostalih aktivnosti in dejavnosti, pripravili tudi kostanjev piknik s starši, ki je potekal v torek, 8. oktobra, v popoldanskem času.

Kakor vsako leto, je tudi letošnji teden otroka namenjen predvsem druženju otrok in njihovih staršev, pomembno pa je tudi, da se posvetimo njihovim potrebam in prisluhnemo njihovemu razmišljanju. Kajti vsaka morda za nas nepomembna malenkost, ki jo lahko storimo za otroke, lahko njim pomeni nekaj neprecenljivega in nepozabnega.

Druženje otrok s starši, njihovimi vzgojiteljicami ter sovrstniki ob pečenih kostanjih, domačem soku in toplem jesenskem soncu, pa zagotovo vsako leto predstavlja nekaj neponovljivega in čudovitega.




Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši