Na seznamu slabe banke tudi ljutomerska podjetja

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) je objavila seznam slabih posojil, kjer lahko najdemo tudi tri ljutomerska podjetja

Prlekija-on.net, četrtek, 17. april 2014 ob 23:0910
DUTB je objavila seznam slabih posojil

DUTB je objavila seznam slabih posojil

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) je objavila seznam slabih posojil, ki sta jih nanjo prenesli Nova Ljubljanska banka (NLB) in Nova kreditna banka Maribor (NKMB). Na seznamu najdemo tudi tri ljutomerska podjetja.

Na seznamu podjetij, ki so povezane s krediti prenesenih na DUTB s strani NLB najdemo podjetji DOM=EN DOMEN JURŠA S.P., JURČIČEVA ULICA 12, LJUTOMER (6.630.260,87 evrov) in DD INVEST D.O.O. V STEČAJU, PRESIKA 8A, LJUTOMER (2.054.803,49 evrov).

Na seznamu podjetij, ki so povezane s krediti prenesenih na DUTB s strani NKBM pa najdemo podjetje BIOPLIN VARGAZON D.O.O., PRISTAVA 5, LJUTOMER (9.461.647,15 evrov).

Vse sezname lahko vidite tukaj.Morda vas zanima tudi


Komentarji (10)

stanč petek, 18. april 2014 ob 09:50

Utemeljeno lahko pričakujemo, da v bližnji prihodnosti nosilci (odgovorni v teh tako imenovanih "podjetjih") postanejo prejemniki takšnih in drugačnih priznanj (ali novih funkcij) ! Živele Butale ! P.s.: - opravičilo Butalcem za primerjavo.

poseidon petek, 18. april 2014 ob 11:30

Narobe svet ! Vse te ljudi poznamo , hodijo ko purani po svetu , dolžni pa več kot ima občina proračun ! Pobrati jim vse še gate usrane !

Kata Strofa petek, 18. april 2014 ob 14:22

Jurša je dobival kredite na lepe oči, ker je mamica zaposlena na NLB.

Sedaj pa bomo zakreditiranca reševali davkoplačevalci, fantastično. Predvsem za njega Nasmeh

Uroš Pufar Šemedaj

Andrej01 petek, 18. april 2014 ob 17:59

Kot sem ne dolgo nazaj napisal sem po naključju slišal pogovor, iz katerega se je dalo razbrati, da bi naj partner naše županje Olge Karba ni poravnal dolga do naše občine. Šlo bi naj za dolg, ki je do občine nastal z obratovanjem nekoč delujočega lokala v mestni hiši.
Sam sem pred slabimi štirimi leti volil Olgo Karba, v kolikor je na tem kaj resnice sem globoko razočaran in se mi zdi to skrajno nedopustno. Pozivam raziskovalne novinarje, da se poglobijo v to zadevo in pridejo zadevi do dna, v kolikor gre za neresnice pa naj tudi to ugotovijo .
Razočaran sem tudi nad občinskim svetom, danes sem spet v nabiralniku našel županjine novičke! Svetniki, govorili ste da boste iz proračuna črtali nepotrebne stvari, kako ste dovolili da se še naprej izvaja županjina samopromocija preko teh novičk na račun davkoplačevalskega denarja, sramotno in žalostno občinski svetniki, kos samopromocijskega županjinega propagandnega gradiva bi lahko vgradili v "falat asfalta".

oswald petek, 18. april 2014 ob 18:37

Ja,ja Jurša pa še skoz lepo glumi z vejkin Mercedeson pa se mu barabi prisrčno j... kej je kumi osta dužen.Županjin partner pa je lepo ša v osebni stečaj,dužen pa še je izvajalcon za prvi lokal,ne samo za mestno hišo Zloba Zloba

jozejuz petek, 18. april 2014 ob 18:41

Fascinantne številke, ko je en espe dolžen 7 milijonov. Pred takimi so še najbolj znani slovenski tajkuni pravi amaterji.

stanč petek, 18. april 2014 ob 19:35

Kaj je (bo) na koncu ostalo, bo povedala DUTB in ostale veje oblasti.
Kaj je bilo pa leporečenja in obljub, pa se veliko tega razbere na povezavi (link):
http://www.prlekija-on.net/lokalno/2856/odprtje-bioplinske-elektrarne-organica-jursa-1.html
Branje toplo priporočam vsem tistim vnetim zagovornikom (že kar prerokom) lokalnega energetskega koncepta (LEK) in akcijskega načrta za trajnostno energijo občine Ljutomer (SEAP) !!?

gorgona petek, 18. april 2014 ob 20:21

hah to so ti tote cvetke lidje pa ki so poštene pa pošteno delajo pa plačuvlejo pa zej ne dobijo zarad takših banditov kak so pač tu gor omenjeni...

Ivek sobota, 19. april 2014 ob 07:02

Če je v majhnem Ljutomeru toliko, pomislite koliko je v celi Sloveniji!

Tega ne more rešiti nobena vlada.

Za EU je Slovenija, takšna kot smo jo naredili nepomembna in malo vredna država.

Možna dva scenarija:

1. Izolirali nas bojo, zgradili obvozne ceste in železnice na petem koridorju, ladje pa
usmerili v Trst in na Hrvaško. (del tega se že dogaja)

2. Ker smo nepomembni nas lahko uporabijo kot laboratorij za drastične ukrepe, ki bodo
pokazali ostalim državam, kako se ne sme delati in kakšno moč ima EU. Ta je sicer brez
moči in neenotna, ampak za Slovenji bo dovolj.

puli sobota, 19. april 2014 ob 19:53

Pa sej nima veze keko je keri dužen, samo ka so "lidje" odzvüna lepi, lepe frizure, lepi avti, lepe hiše, ki so fse neodplačene...na fejsbuki slike od tü pa tan, nej se vidi raskošje, kerega plačüjemo mi siromačeki, samo spin pa mirno, eh škoda cejta za takšno gamad kak je že gore napisana...

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Več v Črna kronika

Požar v Radoslavcih

V Radoslavcih zagorelo vejevje

nedelja, 24. marec 2019 ob 07:55
Požar vozila, foto: PGD Gornja Radgona

Na avtocesti zgorelo osebno vozilo

sobota, 23. marec 2019 ob 16:05