S ceste zapeljal v drevo

Voznik osebnega vozila je zapeljal s ceste in trčil v drevo, ki se je delno podrlo na cestišče

Prlekija-on.net, četrtek, 11. september 2014 ob 18:031
Prometna nesreča v Plešivici

Prometna nesreča v Plešivici

V četrtek, 11. septembra, se je okoli 16. ure, v Plešivici zgodila prometna nesreča, kjer je voznik osebnega vozila zapeljal s ceste in trčil v drevo, ki se je delno podrlo na cestišče.

Kot je bilo na kraju nesreče razvidno, je voznik v blagem levem ovinku, verjetno zaradi neprilagojene hitrosti, zapeljal na brežino, kjer je z vozilom trčil v drevo. Drevo se je pri tem prelomilo in delno končalo na cestišču, vozilo pa je obstalo na brežini in delu drevesa. V času nesreče je bilo cestišče zaradi dežja tudi spolzko.

Cesta je bila v času nesreče zaprta. Na kraju so posredovali gasilci PGD Ljutomer, ki so s tehničnim posegom rešili voznika, požarno zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem in pomagali usmerjati promet policistom, reševalci NMP Ljutomer pa so voznika oskrbeli ter odpeljali. Po neuradnih podatkih naj ne bi bil huje poškodovan.Mike666 četrtek, 11. september 2014 ob 18:08

Me zanima kdaj bodo napisali zaradi neprimernega cestišča ne pa neprilagojene hitrosti. Ker ceste so ne samo tan pač pa po celi prlekiji katastrofalne še posebej v dežju.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.