Portal odslej prilagojen tudi tablicam in mobilnim telefonom

Naša spletna stran je sedaj prirejena, da jo lahko nemoteno spremljate preko mobilnih telefonov in tablic, saj se prilagaja zaslonu in resoluciji naprave

Prlekija-on.net, torek, 25. november 2014 ob 13:40
Verjetno ste že opazili, da je spletni portal Prlekija-on.net v preteklih dneh nekoliko zamenjal podobo in samo strukturo strani. Po petih letih je bil ponovno čas za nadgradnjo, ki je v dobi uporabe pametnih mobilnih telefonov in tablic, bila nujna.

Spletna stran je sedaj prirejena, da jo lahko nemoteno spremljate preko mobilnih telefonov in tablic, saj se prilagaja zaslonu in resoluciji naprave. Za brskanje po straneh tako ne potrebujete dodatne aplikacije, stran se prilagaja sama.

Sama postavitev elementov strani se od prenove še prilagaja in se bo tudi v naslednjih dneh pojavilo še kaj novega. Če na strani karkoli pogrešate, bi si želeli kakšen dodatek ali pa kje opazite kakšno napako, nam to lahko sporočite preko kontakta ali pa spodaj pustite komentar. Uporabniški vmesnik ostaja enak, v sistem se lahko prijavite zgoraj desno s klikom na Prijava ali pa neposredno s tem obrazcem.

V zgornji galeriji pa lahko pogledate tudi, kako je naša spletna stran izgledala skozi vsa ta leta, od nastanka leta 2005 pa vse do danes, ko bomo kmalu vstopili v deseto leto delovanja.

Veselo brskanje po naših straneh še naprej.


Več v Portal

Portal Prlekija-on.net je star 18 let

Spletni portal Prlekija-on.net je star 18 let

ponedeljek, 1. januar 2024 ob 11:05
Najbolj brane objave v letu 2023

To so najbolj brane objave na Prlekija-on.net v letu 2023

nedelja, 31. december 2023 ob 12:42
Vesele praznike in srečno 2024

Vesele praznike in srečno 2024

nedelja, 24. december 2023 ob 09:49