Prijetno sobotno druženje otrok v župniji Ljutomer

Druženje je potekalo v dvorani Doma Janeza Pavla Velikega

Nuša Novak, ponedeljek, 2. marec 2015 ob 09:03
Druženje otrok v župniji Ljutomer

Druženje otrok v župniji Ljutomer

V soboto, 21. februarja, so za vse otroke otroške gledališke skupine Zvezdice, otroškega pevskega zbora Kresnički in vokalne skupine Luč, ki so v župniji Ljutomer sodelovali v decembrskem prazničnem programu, pripravili skupno srečanje in zabavno druženje. Za pripravo otroških gledaliških predstav, je potrebno veliko truda, vztrajnosti, dobre volje, predvsem pa prostega časa, zato je pomembno, da otroke za njihov trud tudi nagradi.

Prijetno sobotno druženje je potekalo v dvorani Doma Janeza Pavla Velikega, kjer so si najprej skupaj pogledali posnetke njihovih nastopov, nato jih je župnik Andrej Zrim razveselil s slastnimi picami in pecivom. Po malici pa so poskrbeli za obilo smeha in zabave, z zanimivimi in zabavnimi družabnimi igrami.

Iskrena hvala predvsem gospodu župniku Andreju Zrimu in Heleni Vrbančič, za pomoč pri organizaciji, posebna zahvala pa gre otrokom, ki se skozi celo leto trudijo, da skupaj pripravimo predstave ob različnih priložnostih ter tako vnesemo veselje in radost v srca ljudi.


Več v Kultura in izobraževanje