Sveti, sveti zvezdica

Zvezdica Zaspanka znova nastopila v družbi pravljičnih junakov v vrtcu Stročja vas

Nuša Novak, torek, 10. marec 2015 ob 11:01
Zvezdica Zaspanka v Stročji vasi

Zvezdica Zaspanka v Stročji vasi

Konec februarja, so starši otrok vrtca Ljutomer, v sodelovanju z vzgojnim timom ljutomerskega vrtca in dijakinj Gimnazije Ljutomer pod vodstvom Mojce Vizjak, v večnamenskem prostoru vrtca Stročja vas, pripravili ponovitev otroške gledališke predstave Zvezdica Zaspanka, ki so jo premierno predstavili v mesecu decembru na tradicionalni čajanki na Glavnem trgu.

Zanimivo dramatizacijo pravljice so si ogledali otroci s starši ter vzgojiteljice in ravnateljica Mateja Leskovar iz vrtca Stročja vas, varovanci iz Doma starejših občanov Ljutomer ter varovanci bivalne enote DSO za dementne v Stročji vasi. Na prijetno popoldansko druženje pa je prišla tudi ravnateljica vrtca Ljutomer, Marija Pušenjak, ki vsako leto organizira decembrsko dogajanje v sodelovanju s starši.

Različni amaterski talenti staršev, ki že vrsto let uspešno sodelujejo v Svetu staršev vrtca Ljutomer, vsako leto z velikim veseljem pripravijo zanimivo in inovativno otroško gledališko predstavo, v katero je vloženo ogromno truda, prostega časa, medsebojnega sodelovanja in umetniškega udejstvovanja na različnih področjih. Tudi tokrat je nastopajočim, kljub malce drugačni zasedbi, uspelo vsem obiskovalcem privabiti nasmeh na obraz, pregnati slabe misli in pričarati nepozabno popotovanje v svet pravljičnih junakov.


Več v Najmlajši