Lista mladih z vso odločnostjo za Olgo Karba - za županjo občine Ljutomer

PODPORA !LISTA MLADIH Z VSO ODLOČNOSTJO ZA MAGISTRICO PRAVA OLGO KARBA - ZA ŽUPANJO OBČINE LJUTOMER ! Obkrožimo v nedeljo, 2. decembra 2018 na glasovnici številko: 1 - kandidatko mag. OLGO KARBA in si zasigurajmo nadaljni enakomerni razvoj po celotnem teritoriju ljutomerske občine !

ponedeljek, 26. november 2018 ob 09:59

Preferenčni glasovi vplivali na sestavo Občinskega sveta Občine Ljutomer

Iz Občinske volilne komisije (OVK) Ljutomer, katere predsednik je Jožef Panič, so nam poslali uradno poročilo o izidu volitev, kjer je glede ne neuradne rezultate, ki smo jih objavili v torek, prišlo do ene spremembe. Število preferenčnih glasov je vplivalo na zaporedje kandidatov pri SD, tako bo namesto Damjana Bogdana član OS Franjo Karlovčec.

petek, 23. november 2018 ob 19:21

Dejan Karba gre s trojico kandidatov za župana »skupaj naprej za boljši Ljutomer«

Kandidat za župana Občine Ljutomer, Dejan Karba, ki se je uvrstil v drugi krog županskih volitev, je v četrtek, 22. novembra, sklical tiskovno konferenco v prostorih stalne razstave Antona Trstenjaka v Ljutomeru. Družbo mu je delala trojica kandidatov za župana Občine Ljutomer v prvem krogu, Andrej Vršič, Gregor Žižek in Maksimiljan Gošnjak, skupaj s katerimi je spregovoril o njihovem nadaljnjem sodelovanju.

četrtek, 22. november 2018 ob 12:491

Olga Karba: Odličen rezultat, preprosta izbira

V Ljutomeru bomo župana oz. županjo dobili v drugem krogu, ki bo v nedeljo, 2. decembra. Po koncu prvega kroga smo oba kandidata, ki sta se uvrstila v drugi krog, povprašali za komentar in vtise po prvem krogu. Mag. Olga Karba nam je ob tem sporočila:

sreda, 21. november 2018 ob 21:49

OO SDS Ljutomer in vodstvo SDS soglasno odločili, da v drugem krogu ne bodo podprli nobenega kandidata

Kot smo že poročali v torek, smo zaradi pojavljanja raznih (dez)informacij v javnosti, na OO SDS Ljutomer naslovili vprašanje glede morebitne podpore katerega izmed županskih kandidatov Občine Ljutomer v drugem krogu. Neuradno smo že takrat izvedeli, da OO SDS Ljutomer naj ne bi podprl nobenega kandidata, kar so sedaj tudi uradno potrdili.Spodaj objavljamo celotno izjavo za javnost OO SDS Ljutomer. Pri SDS so sicer že zjutraj s tem "tvitom" govorice zanikali.

sreda, 21. november 2018 ob 12:337

Kako so županski kandidati glasove prejeli po posameznih voliščih?

V Občini Ljutomer še čakamo drugi krog županskih volitev, ki bodo 2. decembra in kjer se bosta pomerila aktualna županja mag. Olga Karba in protikandidat Dejan Karba. Objavljamo pa neuradne rezultate, kako so županski kandidati prejeli glasove po posameznih voliščih v prvem krogu.

sreda, 21. november 2018 ob 12:091

Dejan Karba v drugi krog s podporo občinskih NSi in SDS?

Pred drugim krogom županskih volitev v Občini Ljutomer se že krešejo mnenja. Znano je, da so štirje protikandidati aktualni županji, Dejan Karba, Andrej Vršič, Gregor Žižek in Maksimiljan Gošnjak že pred prvim krogom bolj kot ne, nastopali skupaj in proti aktualni županji, kar so tudi poudarjali na vseh srečanjih in soočenjih. Jasno je tudi bilo, da bodo v primeru drugega kroga, podprli eden drugega.

torek, 20. november 2018 ob 17:4811

Kdo nas bo naslednja štiri leta zastopal v Občinskem svetu?

Volitve so za nami, v Občini Ljutomer čakamo le še drugi krog županskih volitev, kjer bo jasno, kdo bo naslednja štiri leta župan oz. županja. Znani pa so člani Občinskega sveta Občine Ljutomer, ki nas bodo zastopali naslednja štiri leta. Objavljamo neuradni seznam imen. Prišlo še bo sicer do sprememb, saj sta tako Dejan Karba kot mag. Olga Karba bila izvoljena v svet, oba pa še imata tudi možnost za župansko funkcijo, prav tako je možnost sprememb še zaradi upoštevanja preferen ...

torek, 20. november 2018 ob 12:461

Dejan Karba: Ljutomer potrebuje sinergijo, sodelovanje in resnični preboj iz povprečja

V Ljutomeru bomo župana oz. županjo dobili v drugem krogu, ki bo v nedeljo, 2. decembra. Po koncu prvega kroga smo oba kandidata, ki sta se uvrstila v drugi krog, povprašali za komentar in vtise po prvem krogu.

ponedeljek, 19. november 2018 ob 19:23

V Ljutomeru, Ormožu, Radencih, Gornji Radgoni in Apačah bo odločal drugi krog

Lokalne volitve so za nami, vsaj kar se tiče volitev članov občinskih/mestnih svetov in članov v svete četrtnih, krajevnih in vaških skupnosti. Če se osredotočimo na UE Ljutomer, UE Ormož in UE Gornja Radgona, smo v nekaterih občinah dobili nove/stare župane, ponekod je prišlo do menjave, v občinah Ljutomer, Ormož, Radenci, Gornja Radgona in Apače pa bo potreben drugi krog županskih volitev.

ponedeljek, 19. november 2018 ob 08:12