V čelnem trčenju dve osebi umrli

Eno izmed vozil, ki je bilo udeleženo v prometni nesreči, je imelo slovenske registrske tablice

Prlekija-on.net, torek, 14. januar 2020 ob 15:09
Na kraju prometne nesreče, foto: BFV Feldbach

Na kraju prometne nesreče, foto: BFV Feldbach

V torek, 14. januarja, je v jutranjih urah, nekaj po 7. uri, prišlo do hujše prometne nesreče streljaj od naše meje. Kot poročajo avstrijski mediji, je med krajema Bad Gleichenberg in Merkendorf prišlo do čelnega trčenja med dvema voziloma v katerih je bilo skupno pet oseb. Na kraju nesreče so posredovali gasilci treh gasilskih društev z 21 gasilci in petimi vozili, policija in reševalne službe, cesta je bila več ur zaprta.

Eno izmed vozil, ki je bilo udeleženo v prometni nesreči, je imelo slovenske registrske tablice. Po poročanju medijev, je ena oseba iz tega vozila umrla na kraju nesreče, druga pa na poti v bolnišnico. Tri osebe so bile pri tem huje poškodovane.

Po neuradnih informacijah naj bi v vozilu s slovenskimi registrskimi tablicami bile delavke iz Prekmurja, ki so se vračale z dela v Avstriji.

Großeinsatz für Feuerwehren - Frontalkollision Dienstagfrüh (14.01.2019), kurz nach 07:00 Uhr, ereignete sich auf der...

Objavil/a BFV Feldbach dne Torek, 14. januar 2020


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.