Poslovila se je nogometna legenda Diego Armando Maradona

V 61. letu starosti je umrl eden najboljših nogometašev vseh časov Diego Armando Maradona.

Prlekija-on.net, sreda, 25. november 2020 ob 18:27
Diego Armando Maradona

Diego Armando Maradona

Kot poroča največji argentinski časnik Clarin, je v 61. letu starosti umrl eden najboljših nogometašev vseh časov Diego Armando Maradona. Umrl je za posledicami srčnega zastoja na svojem domu v mestni četrti San Andres v Buenos Airesu, kjer je živel zadnje dni in okrevanju po operativnem posegu subduralnega hematoma, krvnega strdka v možganih.

Po uspešnem posegu so ga pred dvema tednoma odpustili iz bolnišnice, nato pa pojasnili, da se bo v naslednjih dneh zdravil glede odvisnosti od alkohola.

Smrt Maradone so potrdili tudi na Nogometni zvezi Argentine. "Nogometna zveza Argentine prek predsednika Claudia Tapie izraža globoko sožalje ob smrti naše legende Diega Armanda Maradona," so zapisali na Twitterju.

Maradona je bil rojen 30. oktobra 1960 v argentinskem Buenos Airesu, veljal pa je za enega izmed najboljših nogometašev vseh časov.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.