Po treh letih se je ponovno odvijal vroč erotični sejem

Erotični sejem je bil še posebej dobro obiskan v soboto, ko je bila dvorana nabito polna. Glede na bližino slovenske meje, je bilo veliko obiskovalcev poleg Avstrijcev, tudi iz Slovenije, Madžarske in Hrvaške.

Prlekija-on.net, četrtek, 30. marec 2023 ob 20:03
Erotični sejem v Gradcu

Erotični sejem v Gradcu

V Gradcu se je med 24. in 26. marcem odvijal erotični sejem, kar je bil prvi tovrstni sejem po treh letih premora. Dogajanje se je odvijalo na glavnem velikem odru. Zraven tega so potekala bolj vroče predstavne v "orgamus" dvorani, ki je bila plačljive narave. Krajše predstave so potekale še na "Eros & Amore" odru.

V programu so nastopale vroče umetnice in umetniki industrije za odrasle Symba, Daniele Gloss, Mark Miller, Lara Wild, Sophie Doll, Andy Sky & Justine, Miss Iron, Tira Moon, Nomi Melone, Nomi Cole...

V petek je sejem potekal popoldne, v soboto in nedeljo pa skozi celi dan. Erotični sejem je bil še posebej dobro obiskan v soboto, ko je bila dvorana nabito polna. Glede na bližino slovenske meje, je bilo veliko obiskovalcev poleg Avstrijcev, tudi iz Slovenije, Madžarske in Hrvaške.

Poleg pestrega in vročega dogajanja, so obiskovalci lahko nakupovali seksi oblačila in igračke za odrasle na bogato založenih stojnicah. Poleg tega je bila na voljo tudi pestra ponudba hrane, pijače in sladic.

Prodajalci so bili zadovoljni s prodajo in obiskom, kar pomeni, da ljudje radi za spremembo obiščejo tudi tovrstne dogodke. Po naših informacijah, pa bi se naj kakšen izmed tovrstnih sejmov ponovno odvil tudi letos v jeseni v Sloveniji.