Oddajte svojo idejo o ureditvi notranje površine krožišča pri OMV-ju

Županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba, vabi vse občane Občine Ljutomer k oddaji idej za ureditev notranje površine krožišča pri bencinskem servisu OMV v Ljutomeru.

sreda, 7. september 2011 ob 20:1720

V Branoslavcih trčili osebni vozili

V sredo, 7. septembra, okoli 9. ure sta v Branoslavcih trčili osebni vozili. Pri nesreči so posredovali gasilci PGD Ljutomer, ki so na kraju pomagali reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanih oseb.

sreda, 7. september 2011 ob 11:434

Tudi v Gornji Radgoni bo vroča politična jesen

Tudi v Gornji Radgoni so odnosi župan - občinski svetniki vse prej kot idealni. Iz OO Zares - nova politika Gornja Radgona so glede nesklicane izredne seje sedaj poslali odprto pismo županu občine Antonu Kampušu.

sreda, 7. september 2011 ob 10:292

V Ljutomeru bodo prenovili mestno jedro

V torek, 6. septembra, sta pogodbeni stranki Občina Ljutomer, ki jo zastopa županja mag. Olga Karba in Komunalno podjetje Ormož d.o.o., ki ga zastopa direktorica Pavla Majcen, podpisali pogodbo o celoviti prenovi mestnega jedra.

torek, 6. september 2011 ob 15:0415

Prireditev in slike

Kot smo že poročali, je Likovna sekcija Društva upokojencev Tišina v čast praznika Občine Tišina 20. avgusta izvedla prvo likovno kolonijo v domačem kraju in sicer v tišinskem parku, ob tamkajšnjem razpadajočem gradu. Iniciatorka kolonije je bila domačinka Marija Ratnik, kot mentor pa je ...

torek, 6. september 2011 ob 14:45

Tokrat Poljakinja in Romun z ukradenima voziloma

V petek, 2. septembra, ob 17.15 so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Maribor v Šentilju ustavili osebni avtomobil Volkswagen touareg poljskega registrskega območja, ki ga je vozila 34-letna državljanka Poljske.

torek, 6. september 2011 ob 13:314

Lovci LD Ljutomer so se podali na Peco

Lovci LD Ljutomer iz revirja Radomerje - Kačure so se kot vsako leto, tudi letos podali na tri dnevni izlet. Tokrat na Koroško in Peco.

ponedeljek, 5. september 2011 ob 17:38

Poljana navdihuje

Lendavska območna izpostava Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti je kot organizator razpisala 5. mini likovno kolonijo za ljubiteljske likovnike Pomurja, ki je potekala v petek in soboto, 2. in 3. septembra, v Veliki Polani. V dvorani Doma Danijela Halasa sta 24 udeleženk in udele ...

ponedeljek, 5. september 2011 ob 14:04

Prenovljen vaško gasilski dom v Lukavcih

Sedanji vaško gasilski dom v Lukavcih je bil po drugi svetovni vojni zgrajen z udarniškim delom kot Zadružni dom. Ker ni imel prave vsebine, so si gasilci prizadevali, da ga pridobijo za svoje potrebe, kar jim je v letu 1958 tudi uspelo. Takrat so ga prevzeli v surovem stanju in ga dokončno uredili ...

ponedeljek, 5. september 2011 ob 11:45