Na smučarske skoke v Juršince vas vabi sam dr. Andrej Stare

Smučarski skoki na 25-metrski skakalnici bodo to nedeljo, skakalo pa se bo posamično in ekipno

Prlekija-on.net, sobota, 3. marec 2018 ob 09:04
Na skoke vas vabi Andrej Stare

Na skoke vas vabi Andrej Stare

Na smučarski skakalnici v Juršincih, bo Športno društvo Juršinci to zimo priredilo že drugo tekmovanje v smučarskih skokih. Tam so skakali že 18. februarja, ponovno pa tekmovanje pripravljajo to nedeljo, 4. marca.

Prijave bodo potekale do 12:30 ure, ob 13:00 se bo pričela poskusna serija, v kateri ima vsak tekmovalec en poskusni skok, ob 13.30 pa sledi tekmovanje, v katerem ima vsak tekmovalec tri skoke, v skupnem seštevku pa se upoštevata dva najboljša skoka. Tokrat bodo izvedli tudi ekipno tekmo, ki jo bodo sestavljali trije tekmovalci. Prve tri ekipe prejmejo pokale, prva pa "zlatega orla", prvi trije v posamični konkurenci pa medalje.

Tekmovalo se bo v treh kategorijah, starosti do 18, do 35 in nad 35 let, prijavnine pa ni. Skače se na skakalnici velikosti 25 metrov, na lastno odgovornost, obvezna je uporaba čelade.

Za glasna navijaška grla bodo za snežnim šankom poskrbeli s kuhanim vinom, toplim čajem, za najpogumnejše pa se bo našel tudi hladen špricar. Naglasnejša navijška skupina bo nagrajena. Ekipe se predhodno prijavijo na 031575122. Vabi ŠD Juršinci, na skoke pa vas vabi tudi nihče drug, kot sama legenda športnega komentiranja dr. Andrej Stare.







Več v Šport