Čarobni december v vrtcu Križevci

Mesec december je za mnoge najlepši čas v letu. Naši otroci v teh dneh, ko njihova pričakovanja obarva navdušenje in veselje, potrebujejo še več pozornosti. V prazničnem času se težko izognemo potrošniški mrzlici, saj se številni dobrotniki, ki izpolnjujejo želje v tem času kar vrstijo ...

četrtek, 24. december 2015 ob 22:53

Veseli december v vrtcu na Cvenu

Veseli december – mesec pričakovanj, skrivnih želja in čudovitih, nepozabnih trenutkov. Tudi takšnih, ko so nas v vrtcu obiskali zunanji otroci, s katerimi smo pekli parkeljne in izdelovali praznične okraske. S tem smo polepšali garderobe in smrečice v igralnicah ter na prostem, ki so kot ...

četrtek, 24. december 2015 ob 22:42

Božični muzikal v Cezanjevcih

Čarobno, čudovito, prekrasno … S takšnimi in podobnimi besedami so obiskovalci cezanjevskega Božičnega muzikla zapuščali telovadnico osnovne šole, ki je bila ta večer napolnjena do zadnjega kotička.

četrtek, 24. december 2015 ob 22:34

Srčni pevski zbor zapel za dobro jutro

VDOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, je stanovalkam instanovalcem predpraznično, predbožično, jutro s svojim nastopompolepšal Srčni pevski zbor Zdravilišča Radenci, ki ima za sebojže dve leti nastopanja.

četrtek, 24. december 2015 ob 14:00

Avto Rajh ponovno Citroënov koncesionar leta

Citroën Slovenija je pred dnevi podelil priznanja najboljšim koncesionarjem v letu 2015. Podjetje Avto Rajh je postalo najboljši koncesionar na področju Citroën financiranje.

četrtek, 24. december 2015 ob 12:49

Z lažnim predstavljanjem, da so zaposleni pri Elektro Maribor, skušajo neznanci vstopati v stanovanja

Na Elektro Maribor so opozorili, da z lažnim predstavljanjem, da so zaposleni pri Elektro Maribor, skušajo neznanci vstopati v stanovanja, pridobivati podatke o električnem priključku, kupce pa z neresničnimi in zavajajočimi informacijami prepričujejo v podpisovanje aneksov, ki pa niso aneksi ...

četrtek, 24. december 2015 ob 12:25

Vesele praznike in srečno 2016

Vesele božične praznike ter srečno, zdravo in uspehov polno novo leto 2016 vam želi portal Prlekija-on.net.

četrtek, 24. december 2015 ob 12:13

Vabljeni na ogled praznične komedije Srečno novo leto, mame!

Splošna knjižnica Ljutomer, v sodelovanju z Mednarodnim klubom slovanskih rojakov RUSLO in Slovansko knjižnico, vljudno vabi na ogled praznične komedije Srečno novo leto, mame!

četrtek, 24. december 2015 ob 11:16

Koncert Juana Vasleta in Ivana Vombergarja

Vveliki jedilnici DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, sta vsredo, 23. decembra ob 17. uri, nastopila IvanVombergar obklavirju ter pevec JuanVasle skoncertom skladb in pesmi Božiča.

četrtek, 24. december 2015 ob 10:02