Renault v Ljutomeru predstavil vročo novost

Renault na trg pošilja eno najbolj vročih novosti letošnjega avtomobilskega poletja. Urbani terenec Renault Kadjar je od 15. junija naprodaj pri pooblaščenem prodajalcu vozil Renault v Ljutomeru, kjer ga lahko tudi preizkusite.

sobota, 27. junij 2015 ob 17:36

Slovesnost ob dnevu državnosti v DSO Gornja Radgona

Že od začetka delovanja Doma starejših občanov (DSO) Gornja Radgona, stanovalci in zaposleni vsako leto s posebno svečanostjo obeležijo dan državnosti. Tudi letos so pripravili proslavo, na katero so povabili svojce in ostale Radgončane, kateri radi obiskujejo prireditve v DSO.

sobota, 27. junij 2015 ob 15:06

Nepozabna zabava z MI2 na Soboških dnevih

V petek se je začel Festival Soboški dnevi, ki velja za enega izmed večjih zabavnih dogodkov v Pomurju. Festival bo letos potekal med 26. in 28. junijem. V sklopu festivala bodo potekale delavnice, gledališke predstave in zabavne prireditve.

sobota, 27. junij 2015 ob 13:22

V Babincih je zmagala ekipa kuharjev iz Veržeja

Med poletne prireditve na prostem prav gotovo sodi tudi kuhanje bograča na odprtem ognju, kajti ta jed je med Prleki in Prekmurci zelo priljubljena, zato so v Babincih v Baru M-Power v četrtek, 25. junija, pripravili že četrti Bogračfest, oziroma kuhanje bograča na odprtem ognju.

petek, 26. junij 2015 ob 18:59

Tradicionalni Pohod od kleti do kleti DV Mala Nedelja

Več kot sto ljubiteljev narave, prleške kulinarike in žlahtne vinske kapljice, je praznični dan državnosti preživelo na, s soncem obsijanih, vinorodnih gričih vasi Moravci v Slov. goricah. Odzvali so se namreč prijaznemu povabilu vinogradnikov, članov Društva vinogradnikov Mala Nedelja, katero ...

petek, 26. junij 2015 ob 13:49

Na območju Središča ob Dravi naj bi ugrabljali pse za pasje borbe

Na družbenih omrežjih se je v minulih dneh pojavil zapis, da naj bi na območju občine Središče ob Dravi, v zadnjih tednih opažen sumljiv kombi tujih registrskih oznak, ki se ga povezuje z množičnim izginjanjem domačih živali.

petek, 26. junij 2015 ob 12:233

Pijan izven naselja vozil s hitrostjo 157 km/h

Policisti PP Gorišnica so v četrtek, 25. junija, ob 1.55, z laserskim merilnikom hitrosti izmerili hitrost 30-letnemu vozniku osebnega avtomobila, doma iz okolice Gorišnice. Z osebnim avtomobilom znamke Renault Scenic je izven naselja Cunkovci, kjer je hitrost omejena na 90 km/h, vozil s hitrostjo ...

petek, 26. junij 2015 ob 10:41

Na srečanju MK Jezerski duhovi letos Zabranjeno pušenje

V sredini julija, v petek, 10. in v soboto, 11. julija, bo potekalo 14. mednarodno srečanje motoristov ob Gajševskem jezeru, ki ga organizira MK Jezerski duhovi.

petek, 26. junij 2015 ob 10:27

Tudi na Pertoči na Goričkem imajo talente

»Pertoča ima talent« je bilo zapisano na ličnem vabilu, ki so ga starši in stari starši učenk in učencev Podružnične osnovne šole Pertoča prejeli nekaj dni pred zaključkom tokratnega šolskega leta.

petek, 26. junij 2015 ob 08:24