Tekači so tekli na 20. Taborskem teku

20. Taborski tek in 15. Taborski pohod v Ljutomeru

Prlekija-on.net, nedelja, 9. avgust 2015 ob 20:36
20. Taborski tek

20. Taborski tek

Športna zveza Ljutomer je v sklopu praznovanja 59. praznika Občine Ljutomer, v petek, 7. avgusta, organizirala jubilejni 20. Taborski tek. Med člani, ki so se pomerili na 8,5 kilometra, je zmagal Dejan Preindl iz ekipe Prevozi bolnikov Bratonci, drugo mesto je osvojil Aljaž Novak iz Šalincev, tretji pa je bil Stanislav Kralj iz Novega mesta.

V ženski konkurenci je zmagala Katja Baša Tkalec iz ekipe Prevozi bolnikov Bratonci pred Andrejo Gorčan iz Murske Sobote in Vanjo Hotko s Ptuja. Med rekreativci, ki so tekli na 3 kilometre, sta prvi mesti osvojila Tadej Pajtler in Luara Pajtler iz Športnega društva Berkovci. V mlajših kategorijah so zmagali Niko Bratuša iz Vrtca Podgorci, David Mulec iz Razkrižja, Gal Plohl iz Cerkvenjaka, Niko Forjan iz Osnovne šole II Murska Sobota, Maj Janža iz Atletskega kluba Panvita, Pia Ješovnik iz Športnega društva Hura Ljutomer, Zala Janža iz Atletskega kluba Panvita, Ana Eva Marinič iz Osnovne šole Ivana Cankarja Ljutomer, Laura Vrbančič iz Judo kluba Ljutomer in Sanja Marzidovšek iz Poljčan.

Ob tem je potekal tudi pohod. Zaradi ekstremnih vremenskih razmer je teklo pod 200 tekačev, ki so vsi pritekli zdravi na cilj. Najboljšim sta pokale in medalje podelila predsednik Športne zveze Ljutomer, Aleš Vrbančič in podžupan Občine Ljutomer, Janko Špindler.

Vse rezultate lahko vidite tukaj.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport