Premiera filma RAD IMAM ŠPORT: Lotmerk vs. Stročja ves

Učenci OŠ Ivana Cankarja Ljutomer in OŠ Stročja vas predstavljajo RAD IMAM ŠPORT: Lotmerk vs. Stročja ves

Prlekija-on.net, sreda, 26. avgust 2015 ob 15:55
RAD IMAM ŠPORT: Lotmerk vs. Stročja ves

RAD IMAM ŠPORT: Lotmerk vs. Stročja ves

Projekt RAD IMAM ŠPORT, ki je potekal v okviru POPESTRIMO ŠOLO 2014/2015, je letos vodil Miloš Bavec, projekt pa se je izvajal na OŠ Ivana Cankarja Ljutomer in partnerski šoli OŠ Stročja vas ter zaobjel skupno več kot 180 učencev.

Projekt POŠ se je izvajal tri leta in se z letošnjo premiero zaključuje. Stalnica projekta POŠ je, kot se za Ljutomer spodobi, filmsko ustvarjanje, vsako leto oblečeno v druge barve. Letošnje so športne narave kar izvira iz naslova projekta. Učenci obeh šol so glavni protagonisti projekta in so tako bili vključeni v vse etape filmskega ustvarjanja: od zgodbe, scenarija preko režije, snemanja, igranja in montiranja do končne predstavitve letošnjega izdelka, ki bo potekala v ponedeljek, 31.8.2015, v Kulturnem domu Ljutomer. Premiera filma se začne ob 17.00.

Odvrteli pa se bodo še drugi krajši filmski izdelki, ki so nastali izpod rok ustvarjalnih učencev v iztekajočem se šolskem letu.

Vljudno vabljeni!


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Glasba in film