Mobilna banka Klikin‎‎ banke NLB

Aplikacija Klikin vam omogoča dostop do osebnega računa kjerkoli in kadarkoli z vašim pametnim telefonom

Prlekija-on.net, ponedeljek, 28. september 2015 ob 16:53
NLB - Mobilna banka Klikin‎

NLB - Mobilna banka Klikin‎

Dandanes si poslovanje z banko že težko predstavljamo brez spletnega bančništva. Vedno bolj popularno in priročno pa je tudi mobilno bančništvo preko aplikacij na pametnih telefonih.

Ena izmed mobilnih bančnih aplikacij je tudi NLB - Mobilna banka Klikin‎ banke NLB, ki vam omogoča dostop do osebnega računa kjerkoli in kadarkoli ter prijavo v spletišče Klik brez ustreznega certifikata. Aplikacijo lahko naložite na pametni telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android. Aplikacijo si lahko namestite v App Store ali na Google Play.

Mobilno banko Klikin lahko uporabljate, če si pridobite generator enkratnih gesel OTP (One-time password),  pristopite k mobilni banki Klikin ter vklopite izvajanje plačil. To lahko storite v NLB Poslovalnici ali v NLB Kliku (samo za stranke NLB). Ob aktivaciji generatorja OTP si določite še številko PIN, s katero boste dostopali do bančnih storitev v sklopu mobilne banke Klikin.

Na svojem pametnem telefonu v aplikaciji aktivirate generator OTP in se s številko PIN prijavite v mobilno banko Klikin ter do nje dostopate s pametnim telefonom, na katerem ste aktivirali generator OTP.

Mobilna banka Klikin vam nato omogoča  vpogled v stanje in promet izbranega osebnega računa, vpogled v stanje imetniških in pooblaščenih osebnih in varčevalnih računov, spremljanje stanja in prometa na plačilnih karticah, plačevanje položnice (UPN nalogi) s pomočjo metode »Slikaj in plačaj« ali z ročnim vnosom ter plačevanje obveznosti, ki ste jih definirali v NLB Kliku kot »Hitra plačila«.

Poleg tega Klikin vsebuje še brezplačni, informativni del, ki je namenjen vsem uporabnikom in omogoča, da poiščete najbližji bankomat ali poslovalnico z navigacijskim sistemom in funkcijo filtra za iskanje točno določenih storitev, v njem lahko uporabite še informativno menjalnico in tečajnico ter vzpostavite neposreden kontakt z banko.



Oglasno sporočilo


Več v Slovenija