Moj dežnik je balon

OŠ Janka Ribiča Cezanjevci je obiskala prisrčna Jelka s pravljico Moj dežnik je lahko balon

Prlekija-on.net, petek, 9. oktober 2015 ob 12:11
Teden otroka na OŠ Cezanjevci

Teden otroka na OŠ Cezanjevci

Na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci smo si teden otroka popestrili z različnimi dejavnostmi. Od daleč, zelo daleč smo dobili obisk posebne deklice Jelke. Tako je. Obiskala nas je prisrčna Jelka s pravljico Moj dežnik je lahko balon.

Popeljala nas je na domišljijsko potovanje, kjer smo se ustavljali v različnih delavnicah. Prelepa doživetja smo izrazili v ustvarjanju z glino in se spoprijeli s športnim tekmovanjem in tujim jezikom. Prav posebno in zanimivo doživetje s prstki smo pokazali pri prepogibanju, striženju, lepljenju in barvanju origamijev in klobukov. Nikakor pa nismo mogli zgrešiti poti mimo slastnih čokoladnih palačink z nadvse barvitim nadevom in s čarobnim napojem. Nobena skrivnost pa ne ostane nekje v ozadju, zato smo s plesnimi koraki in pesmijo vsi še bolj veseli in polni novih in nadobudnih vtisov odšli domov.

OŠ Janka Ribiča Cezanjevci


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje

Ljutomerski oktet ob Niagarskih slapovih

Oktetovci zapeli ob Niagarskih slapovih

nedelja, 19. maj 2024 ob 20:10
Potopisno predavanje o Indiji

Prleka v Indiji

nedelja, 19. maj 2024 ob 08:54