V vrtcu Ljutomer pripravili tradicionalno jesensko prireditev

Osrednja prireditev za otroke, starše, zaposlene vrtca in druge

Prlekija-on.net, sreda, 14. oktober 2015 ob 10:30
Kostanjev piknik v vrtcu Ljutomer

Kostanjev piknik v vrtcu Ljutomer

V tednu otroka, so v vrtcu Ljutomer pripravili številne aktivnosti za otroke, v petek, 9. oktobra, pa so pred vrtcem pripravili še osrednjo prireditev za otroke, starše, zaposlene vrtca in druge, ki so jo letos poimenovali "Fse kar lazi po ten sveti".

Prireditev so združili s praznovanjem dnevov evropske kulturne dediščine, ki je potekal po celotni Sloveniji, k sodelovanju pa so povabili dekliško pevsko skupino Pole poje iz Razkrižja pod vodstvom Dušana Preloga. Članice pevske skupine so že v dneh pred prireditvijo s starejšimi otroki izvedle tudi zanimive glasbene delavnice s prepevanjem slovenskih ljudskih pesmi.

Zbrane je med drugim nagovorila ravnateljica vrtca, Marija Pušenjak, otroci so ob spremljavi zbora zapeli pesmi Lepa Anka kolo vodi, Dere sen jas mali bija in Marko skače, nato pa je sledilo še druženje ob pečenem kostanju, palačinkah in drugih jesenskih dobrotah.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Najmlajši

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

četrtek, 13. junij 2024 ob 09:31
Slovo mini maturantov iz vrtca

Slovo mini maturantov iz vrtca

torek, 11. junij 2024 ob 10:54