Martinovanje z vinsko kletjo P&F Jeruzalem in Vivo cateringom

Mošt so več kot uspešno spremenili v vino in tako »odprli« martinov teden, obenem pa ponovno v prestolnico prinesli nekaj veselega prleškega duha

Prlekija-on.net, ponedeljek, 9. november 2015 ob 14:14
Martinovanje v Ljubljani

Martinovanje v Ljubljani

Največji slovenski vinar P&F Jeruzalem je skupaj z Vivo cateringom tudi letos pripravil martinovanje v Ljubljani. Mošt so več kot uspešno spremenili v vino in tako »odprli« martinov teden, obenem pa ponovno v prestolnico prinesli nekaj veselega prleškega duha. Na martinovanju, ki so ga obiskali tudi številni znani Slovenci, seveda ni manjkalo odličnih vin Jeruzalem Ormož, okusnih jedi izpod rok ekipe Vivo cateringa, niti zabave ob plesni glasbi.

Veselo druženje ob martinovanju z vinsko kletjo P&F Jeruzalem in vini Jeruzalem Ormož je spremljal zabaven kulturni program za katerega so poskrbeli pristni Prleki iz kulturnega društva Kog, ki so s krstom po ljudskem izročilu mošt spremenili v vino. Kot se za martinovanje spodobi ni manjkala niti bogata vinsko-kulinarična ponudba. Takoj po krstu mošta so obiskovalci že lahko poizkusili prvo vino Jeruzalem Ormož letnika 2015, Sauvignon&sivi pinot, in si bili enotni, da je letošnja letina res odlična. K mlademu vinu je sodila tudi odlična kulinarika Vivo cateringa, od martinove pojedine do nepogrešljive potice. Za piko na i pa je poskrbela še glasbena skupina Party boys, ki je marsikoga dvignila na plesišče. Gostje, med katerimi je bilo opaziti tudi številne znane obraze so se ob zaključku strinjali, da naj takšno martinovanje le postane tradicija.


Več v Družabno