To ni znanstvena fantastika, akcijski trik ali virtualna resničnost ...

NLB Predplačniška kartica MasterCard ponuja številne prednosti pri brezgotovinskih nakupih

Prlekija-on.net, četrtek, 26. november 2015 ob 10:37
NLB Predplačniška kartica MasterCard

NLB Predplačniška kartica MasterCard

NLB ponuja predplačniško kartico MasterCard, na katero si lahko prednaložite denar, stanja pa zaradi takojšnje bremenitve ob plačilu ali dvigu na njej ne morete prekoračiti, saj lahko porabite le toliko, kolikor si na kartico naložite. Kartico si lahko naročite v kompletu z NFC nalepko, ki jo preprosto nalepite na mobilni telefon ali kateri drug predmet in vam tako ob hitrih nakupih ne bo treba nositi s seboj celotne denarnice.

S kartico lahko plačujete brezstično na prodajnih mestih, ki imajo ustrezne terminale POS, označene s posebnim znakom in vam ob tem kartice ni potrebno vstavljati v režo terminala, ampak jo le prislonite na označeno mesto ter počakate na zvočni in/ali svetlobni signal za uspešno opravljen nakup.

Kako do svoje predplačniške kartice?
Svojo kartico lahko pridobite preko spleta ali v najbližji NLB poslovalnici. Če jo naročate preko spleta, enostavno izpolnite spletni obrazec in na svoj e-naslov boste prejeli podatke za izvedbo plačila. Kartico boste prejeli po pošti v roku treh delovnih dni po opravljenem plačilu. Kartico pa lahko naročite tudi v najbližji poslovalnici, kjer vam bodo povedali vse potrebno. Kartico lahko pridobijo vsi, tudi komitenti drugih bank in ni pogojena z imetništvom osebnega računa oziroma ni vezana na osebni bančni račun, morate pa biti starejši od 18 let.

Enostavno aktiviranje kartice
Predplačniško kartico nato aktivirate tako, da s poslanim SMS-om pridobite PIN kodo. Ko jo prejmete, je vaša kartica aktivirana in pripravljena za uporabo. V spletni aplikaciji kartico nato registrirate ter nadgradite za nadaljnjo uporabo. Uporaba je nato odvisna tudi od stopnje identifikacije ob nakupu kartice. PIN kodo boste nato potrebovali pri brezgotovinskih nakupih na prodajnih mestih in dvigih gotovine na bankomatih.

Svojo predplačniško kartico lahko polnite prek spletne aplikacije s prenosom denarja iz NLB BA Maestro, Visa ali MasterCard kartice in prek NLB Klika, z vplačilom gotovine ali prenosom sredstev iz NLB Osebnega računa v vseh NLB poslovalnicah ter z UPN nalogom prek NLB Klika in prek e-banke drugih bank ali z UPN nalogom v poslovalnicah drugih bank.

Kartico pa lahko preprosto upravljate prek spletne aplikacije, kjer lahko aktivirate novo kartico, spremljate promet in stanje na kartici, polnite kartico ter spremenite e-naslov.

To ni znanstvena fantastika, akcijski trik ali virtualna resničnost ..., to je NLB Predplačniška kartica MasterCard.



Več v Slovenija