Predpraznična delavnica s starši v vrtcu Križevci

Za otroke je december najbolj pravljični mesec

Prlekija-on.net, sreda, 2. december 2015 ob 12:08
Predpraznična delavnica v vrtcu Križevci

Predpraznična delavnica v vrtcu Križevci

December je praznični mesec. Za trenutek se zdi, da se čas upočasni. Prazniki s seboj prinašajo pravljično čarobnost in skrivnostnost. Za otroke je to najbolj pravljični mesec. Mesec, ko vsakdanja drevesa postanejo novoletne jelke, ki krasijo domove, mestne trge in tudi otroške igralnice.

Vstopili smo v praznični december in v vrtcu Križevci smo se nanj skrbno pripravljali. V vseh oddelkih smo v vrtec povabili starše na popoldanske delavnice. V oddelku 4-5 letnih otrok smo likovno ustvarjali, in sicer smo s pomočjo staršev izdelali naš adventni kolendar. Skupaj smo ustvarili našo praznično vas, ki krasi našo igralnico. Otroci vsak dan z veseljem opazujejo hiške, ki so jih izdelali skupaj s svojimi najbližjimi, iščejo številke in pričakujejo aktivnosti, ki se odvijajo v našem vrtcu.

Veselimo se prihajajočih decembrskih dni, obiska dobrih mož, praznikov ter skupnih trenutkov s svojimi bližnjimi v vrtcu in domačem okolju.

Renata Slavinec Berden in Monika Djačkaj


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši