Še eno vozilo končalo na strehi

Nesreče so v veliki meri posledica neprilagojene vožnje razmeram, saj so ceste te dni ob sneženju mokre in spolzke

Prlekija-on.net, četrtek, 7. januar 2016 ob 17:34
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V zadnjih dneh je kar nekaj voznikov in voznic z osebnimi vozili zapeljalo s cestišča ter obstalo na strehi. Nesreče so v veliki meri posledica neprilagojene vožnje razmeram, saj so ceste te dni ob sneženju mokre in spolzke.

Tako je tudi v četrtek, 7. januarja, okoli 11. ure, v Zamušanih, v občini Gorišnica, osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se prevrnilo na streho. Gasilci PGD Ptuj so kraj nesreče zavarovali in na vozilu odklopili akumulator. Poškodovanih oseb pri tem ni bilo. Že v soboto je eno vozilo končalo na strehi v Križevcih, včeraj pa v Trgovišču.

Včeraj je do nesreče prišlo tudi na pomurski avtocesti, na relaciji Pince – Lendava, kjer je bilo udeleženo eno osebno vozilo, ki je zdrsnilo s cestišča. V vozilu je bilo pet oseb, ki so se vse lažje poškodovale, ena je bila z reševalnim vozilom odpeljana v murskosoboško bolnišnico.

Na avtocesti okvara tovornega vozila
V sredo pa se je okoli 8.40 na avtocesti med Vučjo vasjo in Dragotinci zaradi okvare turbinskega polnilnika, močno kadilo iz tovornega vozila. Gasilci PGD Gornja Radgona in Ljutomer so nato ob spremstvu policije in delavcev DARS-a odpeljali kamion do približno tri kilometre oddaljenega počivališča.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika