V Ljubljano ponovno prihaja Bujta repa

Prireditev bo letos potekala v sredo, 2. marca 2016 v Festivalni dvorani v Ljubljani

Prlekija-on.net, četrtek, 4. februar 2016 ob 10:16
Bujta repa

Bujta repa

Bujta repa, največja kulturno-zabavna prireditev v organizaciji Kluba prekmurskih študentov, se bo spet zvrstila v prestolnici. Letos bo tako potekala že 59. Bujta repa. Prireditev, ki vsako leto doseže velik uspeh z obujanjem prekmurske kulture med mladimi v Ljubljani, bo potekala v sredo, 2. marca 2016 v Festivalni dvorani.

Dogodek že dolga leta navdušuje s svojim kulturnim in kulinaričnim pridihom Prekmurja v Ljubljani in tako ohranja svojo tradicijo. Klub prekmurskih študentov si že od začetkov Bujte repe, ki segajo v leto 1957, prizadeva privabiti na dogodek čim več prekmurskih kot tudi ostalih študentov in drugih pomembnih gostov. Obiskovalcev je vsako leto več, kar le potrjuje njen sloves kot ene najstarejših študentskih zabav v Ljubljani.

Prireditev bo letos potekala v sredo, 2. marca 2016 v Festivalni dvorani v Ljubljani. Prekmurske študente in druge goste bosta ponovno združili izvrstna kulinarika in dobra glasba. Dogodek se bo pričel ob 20. uri s tradicionalno večerjo, prekmurskimi kolinami ter bujto repo. Sledil bo pester program, zvrstili se bodo koncerti znanih slovenskih glasbenih skupin. Zabava pa bo trajala še dolgo v noč.

Kmalu bodo znane tudi ostale informacije in podrobnosti o prireditvi.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno