Prenovljeni salon vozil Renault v Ljutomeru

Salon v Ljutomeru sledi najnovejšim standardom znamke in vas v prijetnem ambientu popelje skozi svet zadnjih avtomobilskih trendov ter vam ob strokovni in digitalni podpori olajša vašo nakupno odločitev

Prlekija-on.net, sobota, 6. februar 2016 ob 22:06
Prenovljeni salon vozil Renault v Ljutomeru

Prenovljeni salon vozil Renault v Ljutomeru

Podjetje PSC Ljutomer d.o.o., pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Renault, na Kolodvorski ulici 26 odpira popolnoma prenovljen salon, ki je del globalnega koncepta Renaultovih salonov in ponuja povsem nov nivo izkušnje ob nakupu in vzdrževanju vozila.

Z vsesplošno digitalizacijo medijev so se navade in potrebe kupcev v zadnjih letih močno spremenile. Kot odgovor na to, je Renault na svetovnem nivoju vzpostavil nov koncept prodajnih salonov, poimenovan »Renault Store«. Ob novi vizualni identiteti vozil, ki se je začela z novim Cliom, gre za eno najbolj opaznih sprememb v zgodovini Renaultove prodajne mreže.

Salon v Ljutomeru tako sledi najnovejšim standardom znamke in vas v prijetnem ambientu popelje skozi svet zadnjih avtomobilskih trendov ter vam ob strokovni in digitalni podpori olajša vašo nakupno odločitev. Veliki na dotik občutljivi zasloni konfiguratorja omogočajo prodajalcu in kupcu hitro sestavljanje individualiziranega vozila po željah kupca. Različne barve in materiale, videne na zaslonu, lahko kupec nato v živo pogleda in otipa tudi na vzorcih v salonu. Koncept »Renault Store« prinaša kupcem in prodajalcem nove izkušnje. Prostori postajajo še bolj udobni in prijazni. Vse, vključno z novim pohištvom, izraža strast, navdušenje in bližino kupcu – kar je tako značilno za sodobna vozila znamke Renault.

V posebnem prostoru z dodatno opremo boste lahko izbrali tudi dodatke, ki vozilo naredijo lepše, uporabnejše ali varnejše. Vsekakor pa se odnos med kupcem in Renaultom z nakupom vozila ne konča, ampak pravzaprav šele začne. Tu odigrajo ključno vlogo poprodajne storitve in zaupanja vredno vzdrževanje. Na sedežu podjetja PSC Ljutomer vas bo pričakalo tudi novo sprejemno mesto za servisne storitve in cenilno mesto, kjer lahko v primeru poškodb vozila opravite tudi cenitev za vse večje zavarovalnice.

Kolektiv Prodajno servisnega centra Ljutomer vas prijazno vabi, da obiščete prenovljeni salon na Kolodvorski ulici 26, kjer si lahko v živo ogledate in preizkusite nekatere najbolj prodajane modele znamke Renault, že konec tega meseca tudi težko pričakovano novost letošnjega leta, novi Renault Megane.

Oglasno sporočilo


Več v Gospodarstvo