Obisk lovca LD Mala Nedelja v vrtcu Mala Nedelja

Gosta sta otrokom povedala, kako lovci skrbijo za živali in katere naloge opravljajo

Prlekija-on.net, torek, 9. februar 2016 ob 15:24
Obisk lovca v vrtcu Mala Nedelja

Obisk lovca v vrtcu Mala Nedelja

V vrtcu Mala Nedelja vsako leto gostimo očete ali dedke, ki so lovci. Vedno nam pripravijo zanimiv splet lovskih vsebin. Otroke navduši že prihod v zelenih oblačilih, s klobuki na glavah. Vselej nam prinesejo in pokažejo veliko slikovnega materiala in tudi nekaj pripomočkov, nagačenih živali in lovske opreme.

Letos sta nam lovca Tomaž Šišernik in Franc Vajndorfer pripravila in prinesla KRMILNICO ZA DIVJAD, ki smo jo skupaj z njima in otroki namestili ob velikem šolskem igrišču, kjer se nadaljuje gozd. Otroci so lovcema obljubili, da bodo pridno opazovali krmilnico in jo po potrebi tudi zalagali s koruzo. Opazovali in sledili pa bodo tudi sledem, ki jih bodo za seboj pustile živali, ki bodo prihajale v krmilnico.

Gosta sta otrokom povedala, kako lovci skrbijo za živali in katere naloge opravljajo. Preživeli smo zanimiv in poučen dopoldan.

Vrtec Mala Nedelja


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Najmlajši

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

četrtek, 13. junij 2024 ob 09:31
Slovo mini maturantov iz vrtca

Slovo mini maturantov iz vrtca

torek, 11. junij 2024 ob 10:54