Pijan in brez vozniškega dovoljenja zapeljal v jarek

Gasilci na Ormoškem so minula dva dneva imeli obilo dela

Prlekija-on.net, torek, 23. februar 2016 ob 19:57
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V torek, 23. februarja, okoli 0.40 se je v naselju Podgorci v občini Ormož, voznik z osebnim vozilom prevrnil na streho. Posredovali so gasilci PGD Ormož, ki so avto postavili nazaj na kolesa in ga odstranili iz cestišča, razsvetljevali kraj nesreče in odklopili akumulator.

Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča ter pod vplivom alkohola z vozilom zapeljal v obcestni jarek. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je voznik vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo. Poškodovanih pri tem ni bilo.

So pa gasilci na Ormoškem v ponedeljek in torek imeli še kup dela. V ponedeljek ob 8.23 je v Libanji padla onemogla oseba, ki so jo gasilci PGD Ivanjkovci prenesli na posteljo. Ob 15.17 je v Rakuševi ulici v Ormožu zagorelo v kuhinji stanovanjske hiše. Gasilci PGD Ormož in Hardek so požar pogasili, prezračili stanovanje ter pregledali podstrešje. Ob 22.28 je na Hardeku, v občini Ormož, ob stanovanjski hiši zagorel zabojnik za smeti. Posredovali so gasilci PGD Hardek in Ormož, ki so goreči zabojnik pogasili. Vzrok požara zabojnika je bil odvržen vroči pepel v zabojnik.

Iz ponedeljka na torek so ormoški gasilci obravnavali že omenjeno prometno nesrečo, ob 8.53 pa so v naselju Žvab v občini Ormož, zagoreli leseni trami v bližini dimnika. Posredovali so gasilci PGD Hardek, Ključarovci in Ivanjkovci, ki so odstranili strop okrog dimnika, pogasili tleče trame ter pregledali prostore s termo kamero.


Več v Črna kronika