Negova vabi

Prireditve Turističnega društva Negova - Sp. Ivanjci

Zlatko Mulec, petek, 21. avgust 2009 ob 10:00
Negova

Negova

POHOD NA RADGONSKO NOČ bo v soboto, 29. 8. 2009, zbirališče v Negovi pred gradom, odhod ob 17.00 uri, od Ivanjševske slatine ob 17.30 uri. S seboj vzemite dobro voljo, malo malice in pijačo. Ob 1.00 uri ponoči se vračamo z avtobusom iz G. Radgone v Negovo.
OBISK TRSTENJAKOVE TRŽNICE v Ljubljani, ob praznovanju 20. obletnice ustanovitve Trstenjakove fundacije, bo v soboto, 5. 9. 2009. Vse, ki bi želeli sodelovati ali si ogledati to tržnico, vabimo, da se nam pridružite, potovali bomo z avtobusom, za vse informacije pokličite tajnico društva Marijo Bratuša na tel. 041 834 558.

ŽEGNANJE - MALA MEŠA bo v torek, 8. 9. 2009, ta dan bomo predstavniki Turističnega društva Negova - Spodnji Ivanjci posameznikom podelili zahvale in priznanja za skrb in urejanje naših domov ter okolja v katerem živimo. Gospod župnik sporoča, da bodo maše ob urah, kot prejšnja leta. Gasilci pa vabijo na pogostitev na običajno mesto pri gasilskem domu, kjer bodo vse z veseljem sprejeli, za zabavo bo skrbel ansambel Mladih 5.

Ta dan bo v Negovi v gradu v popoldanskih urah tudi proslava in svečana Akademija ob praznovanju 20. obletnice ustanovitve Trstenjakove fundacije.
Ob tej priložnosti bo predaja in odprtje obnovljene informacijske table - organizatorji tega dogodka Kultprotur Gornja Radgona.

Vsem, ki ste nam izkazali zaupanje s plačilom članarine, sodelovali pri izvedbi naših nalog oziroma plana dela se iskreno zahvaljujemo.

Vljudno vabljeni in lep pozdrav!


Več v Družabno