Elektro Maribor zaposlil 89 sodelavcev, v prihodnjem tednu nov razpis

Zaradi povečanega obsega del bodo sredi prihodnjega tedna objavili še en razpis za 11 elektromonterjev in voznika strojnika

Prlekija-on.net, sobota, 2. april 2016 ob 09:37
Elektro Maribor

Elektro Maribor

Družba Elektro Maribor obratuje, vzdržuje in razvija skoraj 16.000 km elektrodistribucijskega omrežja na svojem oskrbnem območju. Za realizacijo obsežnega investicijskega načrta v bolj robustna in pametna omrežja družba dodatno zaposluje. Februarja so zato že objavili razpis za nove sodelavce.

V teh dnevih so sklenili delovno razmerje za določen čas z 72 osebami in sicer za delovna mesta monter, voznik strojnik, zidar, tesar in pomožni delavec. V naslednjem tednu bodo za nadomestitev upokojenih sodelavcev še z 9 monterji sklenili delovno razmerje za določen čas, z možnostjo podaljšanja in zaposlitve za nedoločen čas.

V teh dneh je družba tudi sklenila delovno razmerje za nedoločen čas z 8 monterji.

Zaradi povečanega obsega del pa bodo sredi prihodnjega tedna objavili še en razpis za 11 elektromonterjev in voznika strojnika.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo