Pogumno smo prespali noč v vrtcu Cezanjevci

Za nekatere otroke je bila to prva prespana noč v vrtcu, za nekatere pa zadnja pred vstopom v šolo

Prlekija-on.net, ponedeljek, 25. april 2016 ob 19:17
Noč v vrtcu Cezanjevci

Noč v vrtcu Cezanjevci

V petek, 22. 4. 2016, smo se v popoldanskem času vrnili v naš vrtec in tam preživeli aktivno popoldne ter kasneje spoznali, kako je prespati noč v vrtcu.

Strokovne delavke smo otrokom na igrišču pripravile nekaj gibalnih iger in tako otrokom omogočile, da so na svežem zraku razvijali svoje motorične sposobnosti. Nato smo se odpravili na sprehod med poljskimi potmi in izvedli popolnoma sproščen sprehod. Na poti nazaj smo že na nebu opazili luno, zato smo si pripravili svetilke in nato v gozdu, kjer je bila že zares popolna tema, pogumno poiskali zaklad. Pri tem je bilo vzdušje zares napeto in vznemirljivo. Ker smo zaklad našli, smo se posladkali z dobrotami iz njega.

Ob prihodu v vrtec smo si ogledali risanko. Sledila je okusna večerja, pravljica in počitek. Otroci so zares mirno in brezskrbno zaspali.

Zjutraj smo strokovne delavke naše pogumne otroke, ki so prespali noč v vrtcu, nagradile z manjšo pozornostjo, ki smo jo same izdelale.

Za nekatere otroke je bila to prva prespana noč v vrtcu, za nekatere pa zadnja pred vstopom v šolo. Vsi skupaj smo zares uživali in bili zelo zelo pogumni.

Vam, starši, pa se iskrena zahvaljujemo, da nam zaupate svoje najmlajše!

Kolektiv vrtca Cezanjevci


Več v Najmlajši