Na zaključni prireditvi vrtca Ljutomer otroci s plesom predstavili ime svoje skupine

Tokrat je bila rdeča nit prireditve Vrtec se predstavi

Prlekija-on.net, petek, 17. junij 2016 ob 19:18
Zaključna prireditev v vrtcu Ljutomer

Zaključna prireditev v vrtcu Ljutomer

V četrtek, 9. junija, je na dvorišču Vrtca Ljutomer potekala zaključna prireditev, na kateri so se predstavili otroci vrtca. Tokrat je bila rdeča nit prireditve Vrtec se predstavi. V uvodnem delu sta starše in vse prisotne pozdravili in nagovorili ravnateljica vrtca Ljutomer Ksenija Žuman in predstavnica občine Ljutomer Damijana Belcl.

Na prireditvi je nastopilo osem starejših skupin otrok, vsaka skupina pa je nastopila s plesom, v katerem so predstavili ime svoje skupine, za katero so se odločili oz. si ga izbrali na začetku šolskega leta. Prireditev so zaključili s himno vrtca Lotmerške čebelice in Hojla Prleki ob spremljavi kitare.

Za vse prisotne je bil na voljo sladki kotiček, kjer so si lahko postregli s palačinkami, vaflji, sadjem in napitki, predsednica sveta staršev pa jih je v nagovoru povabila k sodelovanju pri srečelovu. Na oddelku C so si obiskovalci lahko ogledali še razstavo EKO plakatov in izdelkov iz odpadne embalaže, drugi kotički, ki so bili načrtovani, pa so zaradi mokrega terena odpadli.


Več v Najmlajši