V Ormožu je potekalo pokalno tekmovanje za pokal GZ Slovenije in 5. tekmovanje za pokal PGD Podgorci

Pri ženskah so v skupini A slavile gasilke iz PGD Hajdoše, pri moških pa gasilci iz PGD Šentjošt

Prlekija-on.net, ponedeljek, 20. junij 2016 ob 17:15
Tekmovanje za pokal GZ Slovenije in pokal PGD Podgorci

Tekmovanje za pokal GZ Slovenije in pokal PGD Podgorci

V soboto, 18.6.2016, je v Ormožu na stadionu Mestna Graba potekalo pokalno tekmovanje za pokal GZ Slovenije in 5. tekmovanje za pokal PGD Podgorci, ki je bilo tudi organizator tekmovanja skupaj z Gasilsko zvezo Ormož. Tekmovanja so se udeležili tudi gasilke in gasilci iz PGD Trnovci.

Ženske so tekmovale v skupini B, moški pa v skupini A. Pri gasilkah je tekmovalo 18 ekip, 11 v A, 7 v B in pri gasilcih je tekmovalo 25 ekip, 19 v A, 6 v B. Po tekmovanju je potekala slavnostna podelitv priznanj, medalj in pokalov. Podelitve se je udeležil tudi Branko Šumenjak, podžupan občine Ormož, ki jim je spregovoril par besed.

Najboljše gasilke v skupinia A so bile gasilke iz Hajdoš, 2. mesto PGD Starše in 3. mesto PGD Žižki. Najboljše v skupini B: 1. mesto PGD Hajdoše, 2. mesto PGD Nova Cerkev in 3. mesto PGD Zreče. Pri gasilcih so bili najboljši v skupini A: prvo mesto PGD Šentjošt A1, 2. mesto PGD Tinje 1​ in 3. mesto PGD Žažar in najboljši v skupini B: 1. mesto PGD Šmartno na Pohorju, 2. mesto PGD Hajdoše in 3. mesto PGD Krka Novo Mesto.

Ivan Trunk


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje