Gasilci in gasilke tekmovale za pokal GZ Sv. Tomaž in za pokal PGD Koračice

V Koračicah je pri gasilskem domu potekalo gasilsko tekmovanje za pokal PGD Koračice in za pokal GZ Sv. Tomaž

Prlekija-on.net, torek, 21. junij 2016 ob 14:44
Tekmovanje za pokal GZ Sv. Tomaž in pokal PGD Koračice

Tekmovanje za pokal GZ Sv. Tomaž in pokal PGD Koračice

V nedeljo 20. junija, je v Koračicah pri gasilskem domu potekalo gasilsko tekmovanje za pokal PGD Koračice in za pokal GZ Sv. Tomaž. Kljub slabemu vremenu so se tekmovanja udeležili tudi naše gasilke skupina B in gasilci skupina A iz PGD Trnovci.

Tekmovanja so se udeležili tudi iz drugih gasilskih društev, ki so v GZ Sv. Tomaž ter nekaj ekip iz drugih gasilskih zvez. Naše tekmovalke v skupini B so bile zelo uspešne saj so osvojile 1. mesto za pokal GZ Sv. Tomaž, 1. mesto za pokal PGD Koračice in dobile so tudi oba prehodna pokala. Dopoldne je potekalo tekmovanje pionirjev in mladincev, ki so se ga udležile tudi naše pionirke in mladinci.

Rezultati za pokal GZ Sv. Tomaž: pionirke: 1. Trnovci; pionirji: 1. Koračice; mladinci: 1. Koračice, 2. Trnovci, 3. Pršetinci; članice A: 1. Koračice, 2. Pršetinci; člani A: 1. Koračice, 2. Pršetinci, 3. Trnovci; članice B: 1. Trnovci, 2. Koračice, 3. Pršetinci; člani B: 1. Savci, 2. Pršetinci, 3. Koračice.

Rezultati za pokal PGD Koračice: pionirke: 1. Biš, 2. Trnovci; pionirji: 1. Biš, 2. Spuhlja, 3. Loparšice; mladinke: 1. Moškajnci, 2. Biš; mladinci: 1. Biš, 2. Koračice, 3. Trnovci; članice A: 1. Zlatoličje, 2. Koračice, 3. Senešci; člani A: 1. Podgorci, 2. Gabernik, 3. Stara Cesta Mekotnjak; članice B: 1. Trnovci, 2. Koračice, 3. Pršetinci; člani B: 1. Stara Cesta Mekotnjak, 2. Savci, 3. Pršetinci.

Ivan Trunk​


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje

Ljutomerski oktet ob Niagarskih slapovih

Oktetovci zapeli ob Niagarskih slapovih

nedelja, 19. maj 2024 ob 20:10
Potopisno predavanje o Indiji

Prleka v Indiji

nedelja, 19. maj 2024 ob 08:54