Sedel na sredini vozišča avtoceste, kjer ga je do smrti povozil avtobus

Identiteta pešca, ki pri sebi ni imel dokumentov je še vedno neznana

Prlekija-on.net, sobota, 30. julij 2016 ob 09:07
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Neznani moški je sinoči, 29. julija, okoli 23.50 hodil po vozišču avtoceste A4 (Draženci - Maribor) in na začetku avtoceste v Dražencih, nenadoma sedel na sredino vozišča. V tistem trenutku je iz smeri Mednarodnega mejnega prehoda Gruškovje v smeri Maribora pripeljal voznik češkega avtobusa, 64-letni Čeh. Voznik je s prednjim levim delom avtobusa trčil v sedečega pešca in ga zatem še prevozil. Pešca je po nesreči odbilo v levo, kjer je obležal ob levem robu levega prometnega pasu smernega vozišča.

Takoj za tem je za avtobusom po levem prometnem pasu pripeljala še voznica osebnega avtomobila, 33-letna avstrijska državljanka ter tudi ona trčila v ležečega pešca. Pešec se je v nesreči tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju prometne nesreče umrl.

Identiteta pešca, ki pri sebi ni imel dokumentov je še vedno neznana. Gre za moškega srednjih let, visokega med 160 in 170 cm, z večimi tetovažami po telesu. V času nesreče je bil oblečen v črno modre kratke hlače in obut v črne nogavice ter športne copate črne barve. Vse, ki bi karkoli vedeli o tem moškem ali o prometni nesreči policija prosi, da jim to sporočijo na interventno telefonsko številko Policije 113 ali pa na anonimni telefon Policije 080 1200.


Več v Črna kronika