57 malčkov prvič prestopilo prag novega vrtca v Cezanjevcih

Mi smo na dan, ko so otroci prvič vstopili v nov vrtec, tudi sami vstopili v nove prostore, ki so prostorni, svetli in opremljeni z najsodobnejšo opremo

Prlekija-on.net, sreda, 28. september 2016 ob 10:35
Vrtec Cezanjevci

Vrtec Cezanjevci

V sredo, 28. septembra, so otroci prvič prestopili prag novega vrtca v Cezanjevcih, saj je Občina Ljutomer dan prej dobila uporabno dovoljenje. Uradna otvoritev vrtca bo v četrtek, 6. oktobra ob 15.30 uri.

Temeljni kamen je bil položen 25. septembra 2014, pogodba za izgradnjo vrtca je bila podpisana 3. oktobra istega leta, graditi se je pričel v začetku lanskega leta, 27. septembra 2016 je bilo izdano uporabno dovoljenje, v sredo pa so v njega vstopili tudi otroci.

Mi smo na dan, ko so otroci prvič vstopili v nov vrtec, tudi sami vstopili v nove prostore, ki so prostorni, svetli in opremljeni z najsodobnejšo opremo, vodja vrtca Jasna Lipovec pa nam je ob tem povedala, da vrtec obiskuje 57 malčkov, za katere skrbi osem strokovnih delavk.

V spodnji galeriji si lahko ogledate potek gradnje vrtca ter notranjost in zunanjost končanega vrtca, v videu pa se lahko "sprehodite" skozi vrtec.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Najmlajši

Praznično dogajanje za otroke

Ob občinskem prazniku se zabavajo tudi otroci

torek, 30. julij 2019 ob 12:44
Poletje v vrtcu Stročja vas

Poletje v vrtcu Stročja vas

četrtek, 25. julij 2019 ob 16:07
Zaključna prireditev vrtca Stročja vas

Zaključna prireditev vrtca Stročja vas

petek, 21. junij 2019 ob 21:46