Jesenska razstava »VSI ODTENKI MAVRICE«

Dvajseterica v Pokrajinski in študijski knjižnici M. Sobota

Filip Matko Ficko, nedelja, 2. oktober 2016 ob 09:25
Razstava VSI ODTENKI MAVRICE

Razstava VSI ODTENKI MAVRICE

V Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota od 27. septembra naprej razstavlja dvajseterica likovnic in likovnikov, vključenih v likovno sekcijo »Mavrica« Kulturno umetniškega društva Štefan Kovač Murska Sobota, ki so nekdaj delovali sicer kot samostojno društvo. Vendar je njim glavno slikanje in to je vidno tudi na tej razstavi, kjer v glavnem prevladujejo pokrajinski motivi, tokrat v jesenskih barvah.

Svoja dela razstavljajo: Jožica Benko (Prebujanje), Vijola Bertalanič (Jesen v gozdu), Darinka Gerlec (Šopek), Magda Glažar (Prebujanje), Darinka Horvat (V Bogojini), Miranda Kozic (Jesen v gozdu), Danila Krpič (Pomladne vode), Majda Kuhar (Skrivnost prostora I), Ivanka Lehner (Živi svoje sanje), Marija Magdič (Nežno cvetje), Vanda Novak (Cvetje v skalovju), Marija Pavlič (Šopek), Mira Prelog (Ljubljana), Anica Rudolf (V gozdu), Marija Skledar (Negotovost v vinu), Zora Šonaja (Sončnica), Lizika Tibaut (Makovo tihožitje), Marija Zver (Odsev), Slavica Zver (Pot domov) in Ludvik Žižek (Jesen).

Razstavo si je vsekakor vredno ogledati, je tudi prodajna.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje