Ljutomer visoko izgubil proti Čardi

Avto Rajh Ljutomer - Čarda Martjanci 0:4 (0:1)

Prlekija-on.net, sobota, 22. oktober 2016 ob 21:08
Avto Rajh Ljutomer - Čarda Martjanci

Avto Rajh Ljutomer - Čarda Martjanci

V soboto, 22. oktobra, se je Avto Rajh Ljutomer v 10. krogu 3. SNL - vzhod, doma pomeril z ekipo Čarda Martjanci ter visoko izgubil. Čarda je v Ljutomeru slavila s 4:0.

Ljutomer je tekmo pričel napadalno in si že takoj v začetku priigral nekaj priložnosti, kjer bi lahko dosegli gol ali dva. A so se gostje vselej ubranili ter na drugi strani poizkušali s protinapadi. Enega so v prvem polčasu uspešno zaključili v 36. minuti ter povedli z 1:0. Gol je dosegel Gregec Roškar.

Drugi polčas se je pričel podobno kot prvi, Ljutomer je napadal, Čarda pa zadevala. Tako so gostje zadeli še v 60. minuti, ko je bil uspešen Goran Titan, v 82. minuti je zadel Martin Korpič, končni rezultat pa je v 90. minuti postavil Aljoša Cipot. Ljutomer je tako po zmagi nad Muro v gosteh prejšnji teden, tokrat doma ostal praznih rok.

V spodnjem videu si lahko ogledate vse gole.

Avto Rajh Ljutomer - Čarda Martjanci 0:4 (0:1)
100; Roškar 36., Titan 60., Korpič 82., Cipot 90.

Avto Rajh Ljutomer: Mlinarič Uroš, Bertalanič Nino, Vinkovič David (58./Bogdan Tadej), Piberčnik Sebastjan (68./Jelen Patrick), Ciglarič Luka, Munda Primož, Brumen Alen, Kardinar Niko, Markovič Tomaž, Semenič Tilen, Šumak Žiga (58./Panič Primož); trener: Zemljič Boštjan

Čarda Martjanci: Litrop Tim, Žganjar Goran (72./Puhan Borut), Andrejč Grega, Recek Tomaž, Malačič Rok (87./Ošlaj Blaž), Titan Goran, Korpič Martin, Vogrinčič Simon (90./Sočič Aleksander), Roškar Gregec, Cipot Aljoša, Bencik Rok; trener: Malačič Bojan


Več v Šport