Na čarovniške delavnice prišlo veliko otrok

Mlade čarovnice in čarovniki v Podgorju

Prlekija-on.net, sreda, 2. november 2016 ob 11:20
Delavnice za otroke na temo Noč čarovnic

Delavnice za otroke na temo Noč čarovnic

Začetek letošnjih "krompirjevih počitnic" so koristno in pridno izkoristili tudi številnih otroci iz Apaške doline. V organizaciji Turističnega društva Čemaž so namreč v Gasilskem domu Podgorje potekale sedaj že tradicionalne delavnice za otroke na temo Noč čarovnic. Na Halloween ustvarjalnih delavnicah, kjer je sodelovalo presenetljivo veliko otrok, se je odvijalo marsikaj zanimivega in veselega, tako da so malčki, s svojimi starši, babicami in dedki, iz širšega območja Apaške doline lahko dejansko uživali. Poleg čarovniških oblačil so otroci oblikovali buče, poslikavali obraz s strašljivimi motivi ipd. TD Čemaž je vse prisotne otroke pogostilo z različnimi tekočimi in kulinaričnimi dobrotami, ob tem so tudi sami pomagali pri peki "odrezanih prstov".

Predsednica TD Čemaž, Marija Krstič je bila navdušena nad takšnim odzivom otrok, zato bodo tovrstne delavnice organizirali tudi v bodoče. "Dejansko sem prijetno presenečena z udeležbo tako lepega števila otrok. Bilo jih je več deset, prišli pa so v spremstvu babic, mamic, očetov in dedkov. Tako so z veseljem risali, izrezovali, iz testa oblikovali različne modele itd. Po vsem kar so doživeli, potem ob čarovniških keksih, in vsem drugem, zlasti v rajanju z animatorko Natašo Zemljič, so otroci odšli domov veseli in zadovoljni", nam je povedala Krstičeva, ki se je zahvalila vsem aktivistkam v turističnem društvu in sploh v svojem okolju, da sodelujejo pri takšnih in drugačnih aktivnosti, ki so koristni za celo Apaško dolino.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46