Praznični prižig lučk v vrtcu Cezanjevci

Otroci so s strokovnimi delavkami pripravili kulturni program, ki so ga izvedli v prostorih novega vrtca ter se skupaj odpravili v pravljično deželo snežakov

Prlekija-on.net, petek, 16. december 2016 ob 15:26
Prižig lučk v vrtcu Cezanjevci

Prižig lučk v vrtcu Cezanjevci

V četrtek, 15. 12. 2016, smo v vrtcu Cezanjevci preživeli čarobno popoldan. Otroci so s strokovnimi delavkami pripravili kulturni program, ki so ga izvedli v prostorih novega vrtca. Skupaj so se nato odpravili v pravljično deželo snežakov. Ta se bo pred vrtcem nahajala v prazničnem času. S tem želimo otrokom in staršem pričarati čarobne praznike.

Sledil je slavnosti prižig lučk na smreki, ki stoji pred vrtcem. Le-to so priskrbeli in postavili člani PGD Cezanjevci, za kar se jim iskreno zahvaljujemo. Ob slavnostnem prižigu lučk je zapel otroški pevski zbor OŠ Janka Ribiča Cezanjevci.

Ob koncu smo se pogreli s toplim čajem in prijazno besedo.

Zaposleni OŠ Janka Ribiča Cezanjevci, otroci in učenci vam želimo čarobne in igrive božično - novoletne praznike. V novo leto pa stopite z nasmehom na obrazu.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Najmlajši

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

četrtek, 13. junij 2024 ob 09:31
Slovo mini maturantov iz vrtca

Slovo mini maturantov iz vrtca

torek, 11. junij 2024 ob 10:54