Delo dobi učitelj, medicinska sestra, vzdrževalec, delovni terapevt, vrtnar, ...

Na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje smo preverili trenutna prosta delovna mesta

Prlekija-on.net, četrtek, 26. januar 2017 ob 13:462
Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje

Na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje smo preverili trenutna prosta delovna mesta. Nekaj teh je zapisanih v nadaljevanju, več aktualnih prostih delovnih mest na območju Pomurja in Podravja pa lahko najdete tukaj.

Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer za polni delovni čas in določen čas, 8 mesecev, zaposli učitelja nemščine in slovenščine ali nemščine in angleščine. Gre za neposredno vzgojno-izobraževalno delo, ki zajema samostojno delo, nadomeščanja, sodelovanje na ekskurzijah, mentorstvo dijakom pri raziskovalnih nalogah in individualno delo z dijaki.

Farmtech iz Ljutomera za polni delovni čas in določen čas, 3 mesece, zaposli finega planerja materiala in kapacitet. Delo obsega samostojno pripravo in skrb za pravilnost in pravočasnost razpisa delovne dokumentacije.  Prav tako za polni delovni čas in določen čas, 3 mesece, zaposlijo peskalca. Delo zajema pripravo izdelkov za barvanje v peskalni komori. Zaposlijo tudi strojnega ključavničarja za polni delovni čas in določen čas, 3 mesece. Delo zajema izvajanje raznovrstnih ključavničarskih del.

Zdravstveni dom Ljutomer za polni delovni čas, določen čas, 6 mesecev, zaposli dva tehnika zdravstvene nege pripravnika za opravljanje pripravništva po programu. Zaposlijo tudi diplomirano medicinsko sestro dispanzerska dejavnost za polni delovni čas, določen čas, 6 mesecev. Delo zajema promocija zdravja, zdravstvena vzgoja in učenje za razumevanje povezav med načinom življenja in zdravja, za razumevanje zdravstvenih problemov in procesov za krepitev, doseganje in ohranjevanje zdravja; ugotavlja zdravstveno stanje in potrebe b/v; načrtuje, izvaja in nadzira zdravstveno nego; dokumentira delo in ocenjuje rezultate dela; sodeluje v procesu zdravljenja v okviru zdravstvenega tima, ter izvajanje diagnostično terapevtskih programov; sodeluje pri izvajanju vsestranskega zdravstvenega varstva v zdravstvenem timu; druga opravila po nalogu nadrejenega vodje.

Osnovna šola Stanka Vraza Ormož za skrajšan delovni čas, določen čas, 11 mesecev, zaposli delovnega terapevta, strokovnega delavca za izvajanje delovne terapije za otroke s posebnimi potrebami. Prav tako za skrajšan delovni čas in določen čas, 7 mesecev, zaposlijo strokovnega delavca za izvajanje nevro-fizioterapije za otroke s posebnimi potrebami.

Občina Ormož za polni delovni čas in nedoločen čas zaposli vzdrževalca. Delo obsega spremljanje stanja objektov, naprav, poslovnih prostorov in prevoznih sredstev, obveščanje o stanju, opravljanje tekočih vzdrževalnih del, manjša vzdrževalna dela na infrastrukturi ter drugih javnih objektih, igriščih, parkiriščih, postajališčih itd., plakatiranje, obešanje transparentov in zastav, vzdrževanje športno rekreacijskih objektov, prevoz stojnic, šotorov itd., manjša gradbena dela, rekonstrukcije in popravila, manjša vzdrževalna dela in gradbena dela na prometnih objektih, krasitev mesta in naselij, manjša rušitvena dela, postavljanje reklamnih objektov, postavljanje in pomoč pri postavljanju šotora in druge naloge po odredbi predstojnika.

Komunala Radgona za polni delovni čas, določen čas, 12 mesecev, zaposli vodja področja odvoza in ravnanja z odpadki.

Podjetje Reflex iz Gornje Radgone zaposli polni delovni čas in določen čas, 3 mesecev, zaposli dva delavca v proizvodnji. Delo obsega sestavo izo stekla, upravljanje in kontroliranje brusilnega stroja, opravljanje in kontroliranje kalilne peči.

Vrtnarstvo - Vladimir Klement s.p. s Cvena za polni delovni čas, določen čas, 3 mesece, zaposli štiri vrtnarje za vrtnarska dela, skrb za vzgojo rastlin in cvetličarska dela.

Poleg naštetih zaposlitev se na celotnem območju Pomurja in Podravja išče več voznikov tovornih in dostavnih vozil, dimnikar, gradbeni delavec, montažer, tesar in električar v Ormožu, ključavničar in mizar v Ljutomeru, konstruktor krojev, krovec/klepar, ključavničar, natakar, sitotiskar in kuhar/picopek v Gornji Radgoni, monter stavbnega pohištva v Mali Nedelji, ... Vsa prosta delovna mesta najdete tukaj. Vsa delovna mesta so tako za moške kot ženske.


Več v Gospodarstvo