V Ljutomeru vadili z Dejanom Zavcem

Dejan Zavec je polni dvorani pokazal vaje za kondicijsko in fizično moč, s katerimi se je na največje dvoboje pripravljal svetovni prvak v boksu

Prlekija-on.net, nedelja, 5. februar 2017 ob 09:24
Dejan Zavec

Dejan Zavec

Kickboxing klub Pomurje je v soboto, 4. februarja, v sodelovanju z Dejanom Zavcem, v športni dvorani za borilne veščine ŠIC Ljutomer, organiziral skupinski trening, ki je bil primeren za športnike vseh športnih panog. Na treningu so bili prisotni vsi klubi borilnih veščin v Ljutomeru in tudi iz širše okolice.

Brezplačni trening je odvodil naš boksarski šampion Dejan Zavec, ki je polni dvorani pokazal vaje za kondicijsko in fizično moč, s katerimi se je na največje dvoboje pripravljal tudi sam, ko je postal svetovni prvak v boksu.

Kickboxing klub Pomurje vodi David Žibrat iz Mote pri Ljutomeru, ki je slovenski reprezentant v kickboxingu v sklopu reprezentance Kickboxing zveze Slovenije in se udeležuje največjih turnirjev na katerih dosega odlične rezultate. Klub tesno sodeluje s klubom Tomaža Barade, ki je Davidov glavni trener. Udeležujejo se skupnih treningov, prav tako so povezani z Dejan Zavec GYM, kjer opravljajo treninge boksa in fizične pripravljenosti. Takšen dogodek so sedaj organizirali tudi v Ljutomeru, kjer so se družili, zabavali, spoznavali ter tako povezali klube borilnih veščin in klube ostalih športnih panog v Ljutomeru in širše.


Več v Šport