Kickboxing klub Pomurje dosegel odlične rezultate na mednarodnem turnirju v Karlovcu

David Žibrat in Mitja Šaruga sta zmagala, Alen Žabot in Kevin Vučko pa sta dosegla drugi mesti

Prlekija-on.net, ponedeljek, 13. februar 2017 ob 16:052

Kickboxing klub Pomurja

Minuli vikend od 10. do 12. februarja je potekal mednarodni turnir Grand Prix Croatia, Karlovac Open 2017. Sodelovalo je 2.064 tekmovalcev iz 187 klubov iz 28 držav.

Na turnirju so se borili tudi štirje tekmovalci Kickboxing kluba Pomurja, in po odličnih borbah dosegli naslednje rezultate:
  • Alen Žabot, člani Light Contact Beginners -74kg 2. mesto
  • Mitja Šaruga, člani Kick Light Beginners +84kg 1. mesto
  • Kevin Vučko, mladinci Low Kick -75kg 2. mesto
  • David Žibrat, člani Light Contact -89kg 1. mesto
"Kot trener sem z nastopi zelo zadovoljen, saj smo dokazali, da na treningih opravljamo odlično delo in tako ustvarjamo mlado ekipo tekmovalcev, ki si bodo s tekmami, ki prihajajo nabrali izkušnje in čez nekaj let lahko dosegali vrhunske rezultate na največjih tekmovanjih," nam je ob tem povedal David Žibrat.

Naslednja postaja je mednarodni turnir Slovaška Open v Bratislavi 26. februarja, ko bo Kickboxing klub Pomurja zastopala kompletna tekmovalna ekipa vseh 7 borcev.

V spodnjem videu si lahko ogledate zadnji udarec v finalni borbi Davida Žibrata, kjer je sledila tudi prekinitev, saj zdravnik ni dovolil nadaljevanja.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Šport