Četrti nagradni foto natečaj

Nagradni foto natečaj na temo fotografij narave in pokrajine

Dejan Razlag, sobota, 23. januar 2010 ob 13:254
Hotel aMord Mala Nedelja

Hotel aMord Mala Nedelja

Portal Prlekija-on.net v sodelovanju s hotelom aMord Mala Nedelja prireja četrti nagradni foto natečaj na temo fotografij narave in pokrajine. Fotografije torej lahko vsebujejo kakršenkoli motiv iz narave in pokrajine v vseh letnih časih. Nagrada za najboljšo fotografijo je nedeljsko kosilo za dve osebi v hotelu aMord Mala Nedelja.

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:
  • v nagradni igri lahko sodelujejo samo registrirani uporabniki portala,
  • fotografija mora biti avtorsko delo,
  • fotografija mora vsebovati motiv iz narave ali pokrajine,
  • vsakdo lahko naloži neomejeno število fotografij,
  • upoštevane bodo samo fotografije, ki bodo naložene v ustrezno galerijo.
Postopek za sodelovanje v nagradni igri:
Foto natečaj traja od 23. januarja 2010 do 21. februarja 2010 do 00:00. Izmed vseh naloženih fotografij bomo takrat izbrali do 10 najboljših, med katerimi boste uporabniki portala v javni anketi glasovali za najboljšo fotografijo do 28. februarja 2010 do 00:00. Za izbor fotografij za uvrstitev v finalno glasovanje, bo delno štelo, katere fotografije imajo največ ogledov in najboljše ocene, zato fotografije ocenjujte že sedaj v sami galeriji. Prednost bodo imele tudi fotografije, ki bodo prikazovale domače prleško okolje. V finalni izbor se uvrsti največ 10 fotografij različnih avtorjev. Če avtorjev ne bo 10, bo posamezni uporabnik zastopan z več fotografijami. Avtor najbolje ocenjene fotografije v javni anketi nato prejme nagrado.

Pred sodelovanjem v nagradni igri si preberite tudi Pravila uporabe. Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate.

Sponzor nagradne igre:

Hotel aMord Mala Nedelja

Hotel aMord je popolnoma nov, sodobno opremljen hotel, kategorije treh zvezdic. Zgrajen je na lokaciji z enkratnim razgledom po okoliških krajih, saj nam ob lepem vremenu sega pogled vse tja do Goričkega v Prekmurju in Lendavskih goric. Lociran sredi neokrnjene narave je primerna izhodiščna točka za razne sprehode in izlete v naravi.

Hotel ima tri nadstropja. Omogočen je dostop z invalidskim in otroškim vozičkom. Do vseh nadstropij je možen tudi dostop z dvigalom. Hotel razpolaga z lastnim, prostornim parkiriščem ob samem objektu, ki je primerno tudi za avtobuse. Hotel aMord ima 38 sodobno opremljenih dvoposteljnih sob, od tega sta dve sobi prirejeni za invalide (paraplegike in invalide z mišično distrofijo). Vse sobe so klimatizirane. V 3. nadstropju se nahaja konferenčna dvorana s 60-imi sedeži.

Vsaka soba ima: kopalnico (tuš, WC), satelitsko TV, telefon, sef, minibar, sušilec za lase, možnost priključka na internet, možnost dodatnega ležišča, klic v sili.

Dodatne informacije:
Hotel aMord Mala Nedelja
Mala Nedelja 36
9243 Mala Nedelja, Ljutomer, Slovenija
Tel.: 00386 (0)8 200 81 00
E-mail: info@hotelamord.si
Splet: www.hotelamord.si


Več v Nagradne igre

Moč glasbe nas združuje

Moč glasbe nas bo ponovno združila v Lenartu

petek, 16. marec 2018 ob 08:38
Bujta repa

Znan je program 61. Bujte repe

sreda, 21. februar 2018 ob 15:24