Maša Slavinec in Blaž Emeršič zmagala v Murski Soboti

51. pokala Murske Sobote in 6. memoriala Antona Tončeka Kosa se je udeležilo 252 judoistov iz 33 klubov iz Slovenije, Hrvaške in Poljske v starostnih kategorijah U-14 in U-16

Prlekija-on.net, ponedeljek, 20. marec 2017 ob 09:01
51. pokal Murske Sobote v judu

51. pokal Murske Sobote v judu

V soboto, 18. marca, se je na 51. pokalu Murske Sobote in 6. memorialu Antona Tončeka Kosa pomerilo 252 judoistov iz 33 klubov iz Slovenije, Hrvaške in Poljske v starostnih kategorijah U-14 in U-16. Obe starostni kategoriji štejeta za Slovenski pokal.

Tekmovanja so se udeležili tudi tekmovalci iz štirih prleških klubov.

V svojih kategorijah sta zmagala Maša Slavinec - JK Križevci in Blaž Emeršič - TVD Partizan Ljutomer. Drugo mesto so osvojili Zoja Munda, Evelin Munda, Diana Šterman, Nejc Škrget, Miha Rudolf, Niko Kuzma in Gabrijel Zadravec, vsi iz TVD Patrizana Ljutomer. Tretje mesto so dosegli Urška Rižnar, Lana Ivezič, Katarina Ivezič, Sara Vrbančič, Anemari Bratinščak iz TVD Partizana in Anže Jaklin iz ŠD Prleške judo šole. Dina Grabovac iz JK Ormož je osvojila četrto mesto. Peto mesto so dosegli Lara Grnjak, Nika Orlovčić, Tim Filipič, Niki Zmazek iz TVD Partizana Ljutomer in Martin Novak iz JK Ormož. Nejc Vajda in Kai Šalamun, TVD Partizan, sta dosegla sedmo mesto. Tekme sta se udeležila tudi Matej Ciglarič in Nejc Meznarič iz TVD Partizana. Ekipa TVD Partizan je osvojila pokal za ekipno drugo mesto.


Več v Šport