Naložite svojo fotografijo

Za četrti nagradni foto natečaj se je nabralo že kar nekaj lepih slik

Dejan Razlag, torek, 2. februar 2010 ob 22:34
Slika Jesenski dan uporabnika Ormožan

Slika Jesenski dan uporabnika Ormožan

Na portalu še vedno poteka četrti nagradni foto natečaj na temo fotografij narave in pokrajine. Nagrada za najboljšo fotografijo je nedeljsko kosilo za dve osebi v hotelu aMord Mala Nedelja. Do sedaj se je v albumu nabralo že kar nekaj lepih fotografij, ki so jih naložili uporabniki dusand, matkopc, Ormožan, fotourban, bostjan85, hugo, inpredo, enasmMILAN, dikLinaa00 ter petrto.

Foto natečaj traja od 23. januarja 2010 do 21. februarja 2010 do 00:00. Izmed vseh naloženih fotografij bomo takrat izbrali do 10 najboljših, med katerimi boste uporabniki portala v javni anketi glasovali za najboljšo fotografijo do 28. februarja 2010 do 00:00. Za izbor fotografij za uvrstitev v finalno glasovanje, bo delno štelo, katere fotografije imajo največ ogledov in najboljše ocene, zato fotografije ocenjujte že sedaj v sami galeriji. Prednost bodo imele tudi fotografije, ki bodo prikazovale domače prleško okolje. V finalni izbor se uvrsti največ 10 fotografij različnih avtorjev. Če avtorjev ne bo 10, bo posamezni uporabnik zastopan z več fotografijami. Avtor najbolje ocenjene fotografije v javni anketi nato prejme nagrado.

Postopek za sodelovanje v nagradnem foto natečaju najdete tukaj.

V priloženi fotogaleriji si lahko ogledate vse do sedaj naložene fotografije ter jih ocenjujte že sedaj, saj bo to vplivali na finalni izbor.

In ne pozabite na nagradno igro, kjer lahko dobite vstopnico za koncert Oliverja Dragojevića.


Več v Nagradne igre

Moč glasbe nas združuje

Moč glasbe nas bo ponovno združila v Lenartu

petek, 16. marec 2018 ob 08:38
Bujta repa

Znan je program 61. Bujte repe

sreda, 21. februar 2018 ob 15:24