Fašenk 2018 letos s Happy ol’ McWeasel in Zmelkoow

Letošnjega odštekanega pustovanja ne smete zamuditi, saj bo še bolj pestro in pisano, ne bodo pa manjkale niti nagrade za najbolj izvirne pustne maske

Prlekija-on.net, torek, 23. januar 2018 ob 17:23
Fašenk 2018

Fašenk 2018

Študentsko-mladinski klub Klinka iz Gornje Radgone tudi letos prireja Edini pravi Fašenk. Pustovali bomo v Life Dance & Music Clubu (bivši casino) na sejmišču v Gornji Radgoni, in sicer v petek, 9. 2. 2018, od 20. ure dalje.

Letošnjega odštekanega pustovanja ne smete zamuditi, saj bo še bolj pestro in pisano, ne bodo pa manjkale niti nagrade za najbolj izvirne pustne maske. Prostor bo ogrevan, prav tako bo na voljo garderoba, kjer boste lahko pustili vse kar ne spada h kostumu klovna, zapornika, srnice ali princeske.

Za razgibano pustno vzdušje bodo skrbeli irski Štajerci Happy ol’ McWeasel in Zmelkoow s svojimi hiti, ki jih znamo na pamet že vsaj s časa osnovne šole! Za plesno ogrevanje pa bo poskrbel Mariborčan DJ Berti, ki v svojih miksih združuje najrazličnješe žanre, od funka in popa vse do r’n’b-ja in housa.

Cene vstopnic v predprodaji za člane ŠMK Klinka znašajo 5 evrov, za ostale pa 7 evrov. Na dan dogodka bodo vstopnice za vse po ceni 10 evrov. Število vstopnic je omejeno.

Vstopnice v predprodaji lahko kupite od 26. januarja dalje na naslednjih prodajnih mestih:
  • Pisarna ŠMK Klinka (vsak petek med 17.00-18.30 in soboto med 10.00-11.30)
  • Mladinski center Gornja Radgona
  • TIC Gornja Radgona
  • TIC Zavoda za turizem in šport Radenci
  • Zg. Konjišče: Fit Time Fitness, Andreja Zrnič
Več o dogodku lahko najdete na spletni strani www.klinka.si/fasenk ali na Facebook dogodku.

Vabljeni na edini pravi Fašenk!

Za koncert podarjamo tudi dve vstopnici, nagradna igra pa poteka na Facebook strani Prlekija-on.net. Pred sodelovanjem si preberite tudi pravila uporabe.



Več v Družabno