Moč glasbe nas bo ponovno združila v Lenartu

Prireditve Moč glasbe nas združuje so poznane, kot najbolj obiskane prireditve v Slovenskih goricah, kjer gostijo velika glasbena imena

Prlekija-on.net, petek, 16. marec 2018 ob 08:38
Moč glasbe nas združuje

Moč glasbe nas združuje

V soboto, 24. marca ob 19. uri se bo v športni dvorani Lenart ponovno odvijal spektakel, saj bo potekalo koncertno snemanje »Moč glasbe nas združuje« ob materinskem dnevu. Prireditve Moč glasbe nas združuje so poznane, kot najbolj obiskane prireditve v Slovenskih goricah, kjer gostijo velika glasbena imena.

Nastopila bo Neda Ukraden, ki bo proslavila 50 let bleščeče glasbene kariere, prav tako bo 50 let glasbene kariere napovedal Kićo Slabinac, ki je najbolj znan po priljubljeni sladbi »Zbog jedne divne crne žene«. 45 let glasbene kariere bo proslavil legendarni slovenski pevec Nace Junkar in njegove pesmi so pika na i ob materinskem dnevu. Na odru v Lenartu bo nastopila tudi Klapa Kampanel (»Ni'ko se ne smije kao ti«), Gadi, Natalija Verboten, Miha Balažič (pevec skupine Magnet), ki bo skupaj z Nedo Ukraden zapel njihovo veliko uspešnico »Adijo, ljubica«. Legendarni mariborski pevec Jože Kobler bo zapel njegovo »Še eno rundo daj, točajka«. Zabavali vas bodo še Mladi Gamsi, Skater, legendarni Složni brati (»Volim Jožeka«), Fredi Miler, Mladih 5 in drugi.

Glasbene nastope bodo popestrile plesne točke (folklora, hip-hop, standardni ter latinskoameriški plesi). Prireditev bo povezovala Jasna Kuljaj s komikom presenečenja.

Vabljeni v Lenart na največjo in najbolj veselo prireditev ob materinskem dnevu s številnimi glasbenimi gosti. Zabava je zagotovljena!

Zabavno-glasbena oddaja »Moč glasbe nas združuje« navdušuje gledalce od leta 2012. Glasbeni program obsega aktualno glasbo, predvsem pa večne uspešnice. Glasbeniki z nami praznujejo svoje jubileje glasbenega ustvarjanja. Poskrbljeno je za profesionalno povezovanje, saj televizijska voditeljica Jasna Kuljaj poskrbi za zanimive in poučne najave glasbenikov. Za smeh je odgovoren humorist, ki ga bomo razkrili na prireditvi. Producent, scenarist in idejni vodja projekta je Denis Poštrak. Z glasbo ljudi združujemo medkulturno in medgeneracijsko. Oddaje predvajajo številne televizijske postaje po Sloveniji. Naše poslanstvo je ohranjati dobro, staro glasbo in glasbeno dediščino.

Za koncert podarjamo tudi dve vstopnici, nagradna igra pa poteka na Facebook strani Prlekija-on.net. Pred sodelovanjem si preberite tudi pravila uporabe.



Več v Družabno