Ivan Zak vas vabi na sobotni koncert

Koncert bo na materinski dan, 25. marca, v diskoteki Oxygen v Ljutomeru

Prlekija-on.net, četrtek, 23. marec 2017 ob 16:512
Ivan Zak

Ivan Zak

Ivan Zak v soboto, 25. marca, v diskoteki Oxygen v Ljutomeru obljublja nepozaben dogodek. Eden najbolj priljubljenih hrvaških pop pevcev napoveduje svoj veliki koncert v diskoteki Oxygen v Ljutomeru ter vas osebno vabi, da se ga udeležite. Pevec, ki je v hipu osvojil na tisoče oboževalcev s hiti Meni se s tobomPretjerujemSve si mojeNaučila si me, ... to soboto prihaja v Ljutomer.

Svojim oboževalcem obljublja nepozaben večer, poln zabave in čustev. Ti bodo lahko uživali v njegovih starih in novih hitih, ki so že mesece na vrhu glasbenih lestvic.

"Z vsakim svojim koncertom želim občinstvu ponuditi najboljše kar znam in jim prenesti pozitivno energijo, ki jo imam. Navdušen sem, ker bom lahko v diskoteki Oxygen nastopal ravno na materinski dan 25. marca 2017. Veliki koncert bo postregel s čustvenim nabojem, pozitivno energijo in dobrimi vibracijami", pravi.

37-letni Zagrebčan Ivan Zak se je z glasbo začel ukvarjati že v otroštvu. Nastopal je na različnih glasbenih prireditvah. V letu 2009 pa se je zavihtel na vrhove glasbenih lestvic s hitom Adrenalin. Leto pozneje je z Nedo Ukraden posnel singl Tetovaža. Slednji je svoje mesto dobil tudi na albumu Adrenalin. Leta 2015 je izšel novi album z naslovom Usne varane, iz katerega prihaja kar nekaj hitov, med njimi tudi pesem Pretjerujem, ki je postala poletni hit z večmilijonskim ogledom na YouTubu.

Zaradi velikega zanimanja si vstopnico zagotovite v predprodaji le za 6 evrov v Šic bar cafeju v Ljutomeru. Vstopnice so na voljo še v petek in v soboto cel dan v Šic bar cafeju, bodo pa na voljo tudi pred vstopom v diskoteko po ceni 7 evrov.


Več v Družabno