Veržej iz Doba s točko

Članska A ekipa NK Roltek Dob je doma gostila NK Farmtech Veržej in remizirala 0:0

Prlekija-on.net, četrtek, 6. april 2017 ob 11:20
Roltek Dob - Farmtech Veržej

Roltek Dob - Farmtech Veržej

Minulo gostovanje Prlekov v Športnem parku Dob pri Domžalah ni prineslo zmagovalca. 19. krog 2. SNL je sicer ponujal priložnost, da bi se "Modri" iz Doba vodilni ekipi NK Triglav Kranj približajo na 6 točk zaostanka, saj je bila v tem krogu prosta, a temu ni bilo tako. Nogometaši NK Farmtech Veržej so se, kot že velikokrat izkazali za zelo trdega nasprotnika in niso dopustili veselja domače ekipe.

Varovanci trenerja Damijana Romiha so sicer poizkušali in si v 1. polčasu priigrali nekaj priložnosti a le-teh niso izkoristili. Drugi polčas sta ekipi nadaljevali brez dveh nogometašev. Zaradi drugega prejetega kartona in posledično rdečega sta morala predčasno "pod prho" kapetan Klemen Kunstelj pri domačih in Dejan Vokič pri gostih.

V taboru gostov, ki jih vodi Marko Lešnik so bolj ali manj poizkušali s protinapadi, ko so se vselej izkazali, kot nevarni, so pa s točko proti drugo uvrščeni ekipi lige zagotovo zadovoljni, saj trenutno zasedajo predzadnje mesto na prvenstveni lestvici. Borbeni Verženci so tako "odščipnili" točki Dobljanom, osvojena točka pa jim bo bržkone bolj koristila v boju za obstanek v ligi.

Ekipi sta sicer med seboj odigrali 12 uradnih tekem, Dobljani so na svoj račun vknjižili 6 zmag, Prleki pa le 2, brez zmagovalca pa sta se ekipi razšli na 4 tekmah. Najvišja zmaga je na strani Dobljanov in sicer izpred dveh let, 4. aprila 2015, ko so doma kar s 5:0 ugnali Veržej.

Čestitke nogometašem za srčno borbo na nogometni zelenici.

19.krog II.SNL:
NK Roltek DOB : NK Veržej 0:0
Tekmo je sodil Slavko Vinčič

V 20. krogu II. SNL Dobljani odhajajo na zahtevno gostovanje v Kranj, kjer se bodo pomerili s tamkajšnjim NK Zarica Kranj in sicer v nedeljo, 9.4.2017 ob 16.30 uri v Športnem parku Zarica. Veržej pa čaka domača tekma z ekipo Triglav Kranj, v soboto ob 16.30 uri.

Foto: A.J. Nk Roltek Dob


Več v Šport